איך שומרים על הדיאטה בחו"ל?

tamysh

New member
איך שומרים על הדיאטה בחו"ל?

אני טסה לחו"ל בשבוע הבא לכמה ימים ומאוד מוטרדת איך לשמור על הדיאטה. יש המלצות?

sofifi

New member
שלום...

מכירה את הבעיה, בתחילת השנה הייתי ברוסיה, שם אוכלים הכל שמן ולא בריא. הכל היה מלא שמן, בלי שום מחשבה לערך התזונתי של האוכל, וירקות זה מצרך נדיר יחסית. פחדתי, ולא יכולתי לעשות שם ספורט (נסעתי לשבועיים). די פחדתי, מראש אמרתי לעצמי שאני לא רוצה להגביל את עצמי, אני נוסעת לחו", אני רוצה להינות מהחיים, לא הכל צריך להיות סביב האוכל. טעמתי מכל מה שרציתי וכל מה שעיני רצו, אך אכלתי חתיכה 1 מכל דבר, באתי בגישה שלביס הראשון ולביס האחרון אותו טעם. לכן כל דבר אכלתי פעם אחת. רק כמה דברים בודדים אכלתי מספר פעמים. פחות לחם, פחות דברים שומניים, כשאף אחד לא הסתכל ספגתי את השמן עם נייר, פחות משקאות מתוקים, יותר תה ומים. כל מיני כאלה. שיהיה לך המון המון בהצלחה, סופי.

nir2107

New member
הייתה לי בעיה דומה

לפני חודש נסעתי לפולין, ואם יש מדינה בעולם שאכיל ובריא לא הולך בה ביחד - זו פולין. הדבר הראשון שעשיתי זה להוריד 200 קלוריות מהצריכה היומית בגלל שידעתי שלא תהיה לי הזדמנות לעשות ספורט. כמו כן, לקחתי מהארץ מאכלים "יבשים" שטובים לדיאטה - חטיפי חלבון, פריכיות אורז וכד'. אני מאמין שאם את נוסעת למקום פחות מזרח-אירופי מפולין ורוסיה, תמצאי דברים בריאים וטעימים, ופשוט תספרי קלוריות. בהצלחה!

HUMMER H3

New member
אז זה מסביר למה

רוב הרוסים בארץ פשוט מאוד שמנים ולא בריאים... ורואים את זה

למעלה