איך שחלום התנפץ לו ..

• פותח הנושא y936
  • פורסם בתאריך

y936

New member
איך שחלום התנפץ לו ..

אז מי אמר שהכל אפשרי ? שנה וחצי שלילה לילה שוכבת במיטה במשך שעה , ומקדישה זמן רק לחזון שלי , לחלום שלי . מי היה מאמין שאני יקדיש כל יום לכתוב במחברת סודית שרק אני עצמי יודעת אליה . ממתי אני כזאת ? רק אחרי שקראתי את הסוד . ונפתח לי איכשהו דרך חדשה גישה חדשה שאימצתי לעצמי .. והבטחתי לעצמי , ואמרתי לעצמי שכן זה יקרה . אפילו האמנתי לעצמי כ"כ שאת עצמי לא הצלחתי לשכנע ההפך . אז רציתי לספר שאחרי כ"כ הרבה זמן , שקיבלתי רמזים .. שנפתחו לי פתחים .. ובאמת הרגשתי שזה עומד לקרות , זה לא קרה . אני שואלת את עצמי איפה שגיתי ואני לא מוצאת ? היום הזה שינה לי את כל החיים . אני חושבת שנישברתי .. לולא ויכולתי להתאבד הייתי עושה את זה . אבל רק בגלל אמא ואבא שלי אני לא עושה את זה . אני אפילו לא רוצה לפרט את המקרה , לא בא לי לדבר על זה לא בא לי לחשוב על זה . בא לי שכל החלומות והשאיפות שלי מעצמי יעלמו ואני ישכח מכל השנה וחצי האלה שהקדשתי רק לעולם השני שהיה אמור להיות לי . אני עדין מאמינה לעצמי שזה יקרה :( כ"כ עצוב . נהרסו לי החיים .

ע ו פ ר ה

New member
שולחת לך חיבוק לחיזוק../images/Emo24.gif

אני מציעה לך להביט לאחור על אותם ימים שבהם חיית באופטימיות. לבדוק אם היו דברים שעשית ולא עשית קודם. כשמשהו אחד לא מצליח, זה לא אומר שהעולם נחרב. מכיוון שאינך מספקת הרבה מידע, התגובה שלי יכולה להיות מאוד כללית. מאחלת לך בהצלחה ואם תרצי תוכלי לפנות אלי במסר פרטי ונדבר. באהבה עופרה

Galel

New member
תחזיקי מעמד חבובצ'יק...

דבר ראשון - משפטים כמו "נהרסו לי החיים" לא עוזרים לאף אחד...והם מאוד פטאליסטים לחינם... ואני מאוד מקווה שתרגישי טוב יותר בזמן הקרוב גם אם לא וגם אם כן תקבלי את מה שביקשת. מכיוון שמה שרשמת הוא מאוד כללי, תרשי לי לספר לך סיפור אישי: לפני שנתיים ניסיתי להתקבל ללימודים שמאוד קשה להתקבל אליהם בארץ, שיפרתי בגרויות עשיתי פסיכומטרי כמה פעמים ובסוף, כשסוף סוף הגעתי לרף הרצוי - נפלתי בראיונות הקבלה. ולא רק באוניברסיטה אחת, בכל הארבע! את יכולה לתאר לעצמך איך הרגשתי...3 שנים שיפרתי בגרויות ופסיכומטרי...וליפול בראיונות? שנה אח"כ הגיע שוב אותו הזמן, ושוב עברתי את הסף ושוב ראיונות - אחרי ראיון אחד גרוע, אז ממש נשברתי, כבר לא היה לי כוח, הכל נראה כאילו זה לא עובד (ואפילו רשמתי הודעה בפורום אחר שנראית מאוד דומה לשלך :)). ואז התקבלתי. אז אני לא יודע אם תקבלי את מה שאת רוצה, או שלא, ואם חייך יסתדרו, אבל תחזיקי מעמד, ואם את צריכה עזרה, אני, כמו עופרה, גם זמין במסרים :) גלאל.

GMjoy

New member
ההודעה שלך מאוד צורמת ולא ברור על מה....

כתבת בצורה כללית על הדברים, וזכותך. העניין הוא שקשה להצביע על משהו שגוי (אם יש שגוי) במצבך. אז מי אמר שהכל אפשרי ? תשובה: מורי הסוד. הם טוענים טענה כזו. ובאמת הכל אפשרי, אם רק מאמינים ומרפים : ) אבל לא כל מה שאנחנו רוצים - זה מה שבאמת אנחנו רוצים. ולא כולם יכולים לראות את זה בהתחלה - על אף הרצון הגדול. אבל תשמעי, כל זה מלמד משהו בהמשך...כי שום דבר לא נעשה סתם. פשוט תביני את זה! סיפור קצר עליי: אני במשך 3 וחצי שנים (אולי 4) האמנתי שאני רוצה זוגיות. לאחר שנתיים גיליתי את הסוד, והאמנתי שאני אזכה בזוגיות סוף סוף... ניסיתי הכל ומהכל. היו לי שיחות עם אנשים, ניפגשתי, שוחחתי וכו'...(עופרה הייתה חלק מאותם האנשים). לא היה לי מנוח. לא ראיתי כלום חוץ מזה. ידעתי שזה נועד לי, ושאני אמור לפגוש בזוגיות, כי ככה אני מרגיש! הגעתי למצבי משבר עם עצמי, דיכאונות ומה לא... גם בראשי יום אחד צצה לה מחשבה על התאבדות (אני אפילו מתבייש שחשבתי אותה פעם). ושום דבר בעצם לא קרה אצלי בתקופות האלה. מה אני אגיד לך, y936 היקרה, חיי השתנו מקצה לקצה - כשאחרי סרט מסויים, ותובנה מסויימת (שפשוט הגיעה אליי) אני שאלתי את עצמי בכנות עמוקה: "גיא, האם אתה באמת רוצה זוגיות עכשיו ? האם אתה מרגיש שהכל יסתדר לך ורק עם הזוגיות אתה תהיה מאושר ושלוו ?". אני לא באמת יודע איך להסביר את זה, אבל זו הייתה הפעם הראשונה כששאלתי את עצמי בצורה אמיתית את השאלה!!! והתשובה שלי הייתה: לא. הייתי בהלם שזו הייתה התשובה
וזו בעצם הייתה התשובה הכי אמיתית שיכולתי לענות. לענות לא דרך הראש, אלא דרך הלב. הלב שלי מעולם לא אמר לי שטוב לו עם הרעיון הזה, ובחרתי להתעלם. פעם אחת - אחרי כל-כך הרבה זמן - אני הצלחתי להבין מה הלב שלי אומר לי. ואני לא מצטער על שום דבר שעברתי עד כה, כי בלעדי זה, אני לא הייתי יכול להגיע למצב שבו אני נמצא היום : ) הלב שלנו - יש בו כל-כך הרבה תובנות ואמת- שכדאי ללמוד להתייעץ איתו. פחות עם הראש - יותר עם הלב

למעלה