איך שכחנו!

איך שכחנו! ../images/Emo163.gif

היום יום ההולדת (ה-59) של ריק רייט!
ולהזכירכם, הביוגרפיה. מזל טוב, ולמרות שלא תקרא את זה, אני מאחלת לך שסוף סוף תתגבר על הטראומה שווטרס גרם לך, תחפש אותו בסיבוב ותתן לו בעיטה הגונה בתחת.

pink floydror

New member
|מתנה|

ואז חיבוק , תקשר לסלולרי של דייב , תעשו סולחה, ניק כבר מסודר, וסיבוב הופעות ל2006-7 ככה לפני שאני מתגייס בדיוק במקום.

pink floydror

New member
הכוונה הייתה - ../images/Emo77.gif

והכוונה הייתה שדייב ורייט יעשו סולחה עם ווטרס , לא בין עצמם, כי אין כל כך למה ..

holo

New member
מזל טוב טוב ריקוש../images/Emo6.gif

למרות שאתה לא יודע על קיומי עד 120 לך תרביץ לווטרס ותדרוש מתנה

R o n 86

New member
תספרי לי קצת על הטאומה הזאת...

אני לא יודע במה מדובר..

רייט ו-ווטרס

לא היו חברים מלכתחילה, למרות שהם מנגנים ביחד באותה להקה מאז 1965. ווטרס טוען שזה בגלל שהוא היה תמיד מעוניין בצד התאטרלי של הופעות, בצד הויזואלי שלהן, בעוד רייט (וגילמור, אח"כ) היו מעוניינים יותר במוסיקה, נטו. להערכתי - ולהערכתו של ניקולאס שאפנר, הביוגרף של הלהקה - היו עוד סיבות לעויינות ביניהם, בין השאר בגלל שרייט היה בנעוריו טוב-מראה יותר מווטרס, ובמיוחד בגלל שרייט היה מקורב לבארט, אישית ומוסיקלית, והיה אמן פורה יותר מווטרס, בתחילת דרכו. לאחר עזיבתו של בארט, דחק ווטרס את רייט לשוליים ככותב שירים, ובאופן כללי דיכא את רוחו והתנהג אליו בגסות רוח, במשך שנים, לדברי רייט. השיא היה כאשר ווטרס הביא לפיטוריו של רייט בעת הקלטות "החומה". לפני כמה שבועות תרגמתי כתבה גדולה שהתפרסמה לפני כ-5 שנים ב-Mojo, על הקלטות "החומה". העליתי אותה עכשיו ל"מאמרים". אפשר (ורצוי) לקרוא אותה כאן. כן רצוי לקרוא את הראיון עם ווטרס ב-Uncut, שגם אותו תרגמתי והוא מצוי בין מאמרי הפורום, שם ווטרס מתייחס לרייט וגילמור ככותבי שירים, בצורה לא מחמיאה במיוחד.

בינג

New member
מזל טוב ../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif

למה פינק פלויד לא פעילים?....

נימרודל

New member
יההה!!!

מזל טוב! יומולדת שמח! ו... אמ... טוב נו מה כבר יש לאחל? אה כן! בוא לארץ הקודש!

נימרודל

New member
אני לאיודעת...

אני לא יודעת... אני לא י-ו-ד-ע-ת!!! (עזבו... פלטפוס משפיע לי על המוח.)

למעלה