איך שכחתי?!

Funeral Drum

New member
איך שכחתי?!

עמדתי פשוט להתנתק ולא להתחבר יותר עוד איזה מליון שנה שלי להמליץ על הקאנטוס של היפריון. וזו סדרת מד``ב באמת מעולה, כלכך מזכירה לי את הימים ההם... אני לא הולך לספר על מה שהולך שם, כי אין לי בכלל מושג איפה מתחילם, אבל אתם מוזמנים כמובן. סדרת חובה. slide

הייזל

New member
יש לי שאלה

אם אתה היית נתקל בביקורת כמו שלך לספר, היית קורא אותו? אני בקשתי חזור ובקש לכתוב ביקורת יותר מפורטת ראה לדוגמא שני הביקורות שהוספתי למטה.

Funeral Drum

New member
מצטער, הנה זה:

מצטער, ידעתי שחוסר הפירוט יעצבן אותך.. פשוט מיהרתי ורציתי להעלות את הנושא בציפיה שאנשים יותר מוכשרים ממני יגלגלו אותו הלאה. אז ככה: המציאות בספר הזה היא של גלקסיה מיושבת על ידי האנושות (ההגמוניה), ואין לה יותר מדי קשרים עם גזעים תבוניים, בעיקר בגלל שהיא השמידה אותם. גיבורינו הם חבורה של עולי רגל לעולם היפריון, ומטרתם היא לפגוש יצור מגניב בשם השרייק. השרייק הוא מפלצת דמוית אנוש בגובה 3 מטרים שעשויה מעוקצי כרום. לכל אחד מעולי הרגל יש את הסיפור המדהים שלו שבגללו הוא טס להיפריון, ולמעשה הספר הראשון רק מספר את סיפוריהם ונדידדתם למקום משכנו של השרייק. בהמשך הסדרה העניינים נעשים רבי חשיבות בקנה מידה ענקי. במשך הסיפור עולות שאלות תיאולוגיות אלו ואחרות ובכלל דנים באלוהויות וגם ביחסיה של ההגמוניה לבין רשת של בינות מלאכותיות שהשתחררה מהעבדות לאדם והחלה לקיים עמו מעיין סימביוזה. מקווה שמה שכתבתי היה בכלל מובן, ושזה לא היה ספוילר. slide

Funeral Drum

New member
פלאשבק

לכיתה ח` (``לבן שלך יש המון פוטנציאל``). איזה פוטנציאל?! תקראו את הקאנטוס של היפריון וזהו! slide

dragoran

New member
לפחות היית יכול

לפרט את שמות הספרים או על מה הם מדברים מעבר למד``ב (שהוא לכל הדעות תחום ``קטן``) p-:

למעלה