איך שכחתי?!

lin23

New member
איך שכחתי?!

להפנות אתכם לאתר "אינדי מדיה"!!! זה ה-א-ת-ר בשבילכם חובבי הקונספירציות. כאן תוכלו להשכיל אודות מדינתנו והעומדים בראשה- מה הם מסתירים מאיתנו... ולא רק הם אלא כל התאגידים וכו´... אז ENJOY

TomerZimmermann

New member
לא!! בעצם כן...

צעקת הלא הייתה מכיוון שעל פי ההודעה אפשר לחשוב שאינדי מדיה זה סתם עוד אתר קונספירציות וזה ממש לא כך. צעקת הכן הייתה - לכו לאתר! אינדימדיה היא קבוצה עולמית של חדשות עצמאיות. לא מזמן (שנה אולי יותר, אין לי מושג) נפתח סניף ישראלי. באתר הזה אפשר למצוא חדשות שלא תמצאו בעיתונות הממוסחרת מכיוון שהם לא מפחדים מאףאחד ולא חייבים שוםדבר לאףאחד. הם מפרסמים כל דבר (שיש לו ביסוס הגיוני) ולכן תראו פה דברים שלא תראו בעיתונות כמו על הסבל של הפלשתינאים, ההתעללויות, על סרבני מצפון (יכולתם לקרוא פה עוד הרבה לפני מכתב הקצינים) ועוד. רוב הדברים שם הם שמאלניים אבל הרבה פעמים אפשר לקרוא שם תגובות והודעות של ימנים. כל עוד זה קשור מעניין ולא מסית הם יפרסמו את זה. מומלץ מאד!

אילתושי

New member
נכון שתסלחו לי?

שהתגובות שלי תמיד ישנות? טוב מאד שיש דברים כמו אינדי-מדיה כי ביום שבת שעבר נראה לי, פתחתי טלויזיה לראות את ההפגנה שהיתה בת"א, ובדיוק אז היה איזה פיגוע מזוין בשטחים איפהשהוא, ושעה שלמה, שעה ארוכה ומטריפה, ערוץ 1 שידרו רק רק רק דיווחים מהפיגוע. ודשו את זה וטחנו עד שבא לי לצרוח עליהם, "תראו כבר את ההפגנה!" :( ואז הגעתי למסקנה שהם פשוט משדרים את מה שהשלטון רוצה, שכולם יהיו בפאניקה מהפיגועים. (ולא ידעו שיש הפגנות של השמאל)

למעלה