יאאלה.
עבור יולי 2013:
* הכי חשוב - להמשיך בתהליך הירידה במשקל והכושר ולחזור להיות כוסית מהממת כמו שהייתי פעם. היעד הוא 10 קילו (מעכשיו). בעיקרון חצי שנה אמורה להספיק אבל אין דרך לדעת מה יהיה. בקיצור - להיות בדרך לשם, עם מינוס 5 קילו לפחות, אם לא יותר.
לא זוכרת כמה שקלתי בינואר אבל את היעד המקורי שלי (שזה היה 12 קילו) עברתי. עכשיו נשאר באזור ה 4-5 קילו. אבל זה לא האישיו. אני רוצה לעשות את זה אבל בעיקר להיות שלמה עם עצמי ולאהוב את עצמי.
* להתחיל טיפול קוגניטיבי התנהגותי - הפעם באמת. להצליח להתגבר על העניינים הפרטיים שלי.
עדיין לא כי העדפתי להשקיע את כל כולי בתהליך הירידה במשקל. אבל זה ממש בדרך (התחלתי צעדים אקטיביים).
אלה שני הדברים הכי קריטיים וחשובים מבחינתי. ברגע ששניהם יקרו - וואו, אין לי מילים. הדברים יהיו הרבה יותר טובים.
* להמשיך לאהוב את עצמי כמו שאהבתי את עצמי בחודשים האחרונים.
יש ימים שיותר ויש ימים שפחות אבל בהחלט בדרך הנכונה.
* להמשיך לבלות ולצאת וליהנות ולעשות מה שבא לי, כל הזמן.
!!!!
* להמשיך להכיר אנשים חדשים כל הזמן.
!!!! אין מילים לתאר כמה
* עבודה: לגדול ולהתפתח ולא לקחת דברים ללב. שתהיה מישהי נוספת תחתיי. לקבל כלים נוספים לניהול.
גדלים ומתפתחים. לאט לאט.
* קשר רציני כמו שאני מדמיינת בחלומות שלי, או לפחות קרוב.
מאחורי קשר טראומטי שהרס אותי מכל בחינה, אז... לא קרה.
* לנסות לדבר עם פרינס ואליום (מאי 2012). חייבת את זה לעצמי. גם אם זה לא רלוונטי, אני צריכה לדעת.
סגרתי מעגל וזה לא רלוונטי.
* לחזור להיות בקשר טוב עם אבא שלי, אחי ואחותי. לנסות מה שאפשר עם אמא, כל עוד אפשר.
עם אבא ואחותי - לגמרי.
עם אמא... לא הספקתי, לצערי הרב מאוד.
* משהו לא קל: אנחנו חווים משבר משפחתי עכשיו. אני מניחה שהוא יסתיים (בדרך העצובה שדברים יכולים להסתיים). אני רוצה לקוות ולהאמין שאני אהיה בסדר אח"כ, שאני אצליח להתגבר, ושדברים יחזרו למסלול אט אט.
דברים השתפרו ומשתפרים ועוד ישתפרו. הכל טוב ועוד יהיה מצוין.
לינואר 2014 (אמאל'ה) :
> לחגוג יומולדת 27 מטורפת כמו שפאקינג צריך.
> לאהוב את עצמי באמת, ללא שום השגות. לדעת מה מגיע לי ולהשיג אותו.
> לטפל בבעיה הביטחון העצמי בעזרת הטיפול הפסיכולוגי ולשחרר דפוסים הרסניים.
> לשמור על עצמי, להמשיך כמו עכשיו. להתמיד. לאכול כמו שצריך. להמשיך ספורט. זה עושה לי טוב.
> לשכוח ממנו כבר. לשכוחלשכוחלשכוח. הוא פשוט סרטן מפושט. לשכוח. די. מספיק הרס עצמי.
> לזכות לאהוב שוב באמת. כמו שכבר שכחתי שאפשר.
> לא לקחת כמובן מאליו את האנשים המדהימים מסביבי שכל כך אוהבים אותי.
> להפסיק לפגוע בעצמי ותוך כדי להפסיק לפגוע בהם.
> להיות מנהלת אמיתית. לפתח סבלנות בעבודה. לפתח אנשים טובים תחתיי כמו שצריך. לא להיות בהמה.
עד כאן.