לא כ"כ חשוב הנושא הזהבאיחסון הטלפון ללא כרטיס זיכרון
לא נראה לי שאפשר להעביר קבצים דרך BTאז איך אני מעביר דרך הבלוטוס לטלפון אני נכנס לבלוטוס ואז מה אני צריך לראות שהמכשיר מחובר ואז איך אני מעביר את ההרצאה לטלפון ?
לא נראה לי שאפשר להעביר קבצים דרך BT
רק שמע נראה לי אפשרי
אבל לנסות תמיד אפשר
אתה צריך שהמחשב/טאבלט יזהו דרך הפעלת הBT שלהם את הטלפון וברגע שיש זיהוי מעבירים דרכם קבצים לטלפון
אגב שאתה מעביר קבצים לטלפון תישאל שאלה לאיזה זיכרון להעביר את הקבצים לזיכרון הטלפון או לכרטיס MSD שקיים בטלפון (צריך כמובן להכניס כרטיס קודם לסלוט שלו בטלפון)
לפי מה שרשום בלינק שהביא שאול רזניקאז איך אני מעביר דרך הבלוטוס לטלפון אני נכנס לבלוטוס ואז מה אני צריך לראות שהמכשיר מחובר ואז איך אני מעביר את ההרצאה לטלפון ?
אני רוצה להעביר אליו קובץ שמע לא איכפת לי שאין לו otg אז אני צריך כבל כל שהוא לבלוטוס או שם בלוטוס ורואה שהטאבלט גם זיהה ואז יכול להעביר
לא נראה לי שאפשר להעביר קבצים דרך BT
רק שמע נראה לי אפשרי
אבל לנסות תמיד אפשר
אתה צריך שהמחשב/טאבלט יזהו דרך הפעלת הBT שלהם את הטלפון וברגע שיש זיהוי מעבירים דרכם קבצים לטלפון
אגב שאתה מעביר קבצים לטלפון תישאל שאלה לאיזה זיכרון להעביר את הקבצים לזיכרון הטלפון או לכרטיס MSD שקיים בטלפון (צריך כמובן להכניס כרטיס קודם לסלוט שלו בטלפון)
https://blackview.co.il/product/tab-50-kids/ זה הטאבלט אני לא יודע במפרט אם רשום כרטיס זיכרוןלפי מה שרשום בלינק שהביא שאול רזניק
צריך לרכוש כרטיס mSD עם סלוט חיצוני לכרטיס שמתחבר למחשב/טאבלט ודרך מנהל הקבצים של המחשב/טאבלט להעביר איזה קובץ שאתה רוצה לכרטיס
ורק לאחר מכן להוציא את הכרטיס מהסלוט החיצוני ולהעביר אותו לסלוט כרטיס בטלפון עצמו
מצד שני אני לא רואה סיבה שאי אפשר יהיה להעביר קבצים מהמחשב/טאבלט לטלפון עם כבל מתאים שמחבר בין שניהם ולהעביר קבצים ישירות לזיכרון הטלפון או לכרטיס זיכרון שכבר שוכן בסלוט בטלפון עצמו דרך מנהל הקבצים שיש במחשב/טאבלט אבל חשוב ראשית שהמחשב/טאבלט יזהה בכלל את החיבור ביניהם
לגבי הBT וזה לא כ"כ בטוח שאפשרי
אבל אפשר לנסות
להפעיל את הBT במחשב/טאבלט בכדי שיזהה את הBT של הטלפון ואז דרך מנהלי הקבצים של שניהם מעבירים קבצים מהמחשב/טאבלט לטלפון או לכרטיס זיכרון שבטלפון כמובן שאין צורך בשום כבל הרי BT זה פורמט להעברת נתונים בין שני מכשירים אלחוטי
יש לבלקויו סלוט למיקרו SDאז איך אני מעביר דרך הבלוטוס לטלפון אני נכנס לבלוטוס ואז מה אני צריך לראות שהמכשיר מחובר ואז איך אני מעביר את ההרצאה לטלפון ?
אני רוצה להעביר אליו קובץ שמע לא איכפת לי שאין לו otg אז אני צריך כבל כל שהוא לבלוטוס או שם בלוטוס ורואה שהטאבלט גם זיהה ואז יכול להעביר
https://blackview.co.il/product/tab-50-kids/ זה הטאבלט אני לא יודע במפרט אם רשום כרטיס זיכרון
אתה יכול לתקצר מה רשום שםיש כזה דבר גוגל, מומלץ מאוד. תוך שנייה מוצאים תשובה:
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.