איך שמעתם על האייפוד?

mr redimmer

New member
איך שמעתם על האייפוד?

איך שמעתם על האייפוד שגרם לכם בסופו של דבר לקנות את המכשיר? אני ראיתי את המכשיר לראשונה אצל חבר שלי שחולה לע מוצרי אפל, באותה תקופה לא ידעתי שום דבר על המוצרים של אפל ושום דבר שלה לא עניין אותי בגרוש. חשבתי שהמכשיר הזה שהוא קנה שהוא התלהב מול כולם זה סתם איזה מחשבון נייד קטן ומסריח שאפשר לאכסן בו כמה קבצים ולהעתיק אליו קבצי מידע... עד שראיתי שהוא מחבר לזה אוזניות...ומאז ביררתי פרטים על המכשיר, ונכנסתי לעולם נגני המוזיקה. חשבתי שזה המכשיר היחיד בעולם שהוא מנגן ללא דיסקים ושהוא לא מהנגנים הדפוקים האלה של ה-128 מגה בית. לא ידעתי על קיומם של נגנים עם כל כך הרבה איחסון אחרים חוץ מפעם אחת עד שראיתי כתבה אחת במעריב לנוער על נגנים. החלטתי שאני רוצה לקנות האייפוד מיני, התחלתי לחסון כסף ולברר פרטים על המכשיר. לצערי, לא ידעתי שום דבר על האביזרים של האייפודים גון דוק, רמוט, כבל פייר וואייר, אילו דברים שאני ממש לא ידעתי מהם. איכשהו הצלחתי בסוף להשיג עליהם מידע. לאחר ששמעתי שאייפוד 15 ג'יגה בית עולה יותר מהמיני ב-50 דולר שיניתי דיעה וחסתכי ל-15, ואז ראיתי שה-20 עוד יותר שווה כי תכננתי לקנות בנפרד ל-15 דוק, נרתיק ורמוט. לבסוף חבר שלי קנה לי בלוס אנג'לס אייפוד 20 ג'יגה בית דור שלישי (שזה היה הכי מתקדם לפני 4 חודשים) ב-430 דולר. כמובן שהקופה שלי התרקונה אחרי שהחזרתי לו את הכסף
. אבל אז הייתה בעייה, לא ידעתי עדיין מזה חיבורי פייר וואייר. חשבתי שיש לי כזה אבלט עיתי. ולכן, במשך כמעט חודש האייפוד ישב והשתעמם בתוך הדוק כשאין בו שיר אחד. אין לי משוג למה לקח לי כל כך הרבה זמן לקנות את הכבל יו אס בי 2... כשקניתי את הכבל וחיברתי אותו למחשב ולאייפוד אני לא ידעתי שהאייטונס מעתיקה אוטומתית שירים לאייפוד. חשבתי שצריכים להתעסק עם העברת קבצים דרך תיקיות וכ'ו, עד שיום לקחתי את האייפוד כי רציתי לשחק בו סוליטר...וראיתי שיש שירים בפלייליסט!!!!! השאר כבר ידוע לכולכם
אפשר להגיד שטירטרתי הרבה אנשים לגבי זה שאני קונה אייפוד ועכישו אני ממש מרוצה מהמכשיר. זה אפשר לומר סיפור קניית האייפוד שלי. שרשרו את שלכם.

שיאנה

New member
לא שמעתי, ראיתי

גרתי תקופה בניו יורק ובמשך השנה האחרונה שמתי לב ליותר ויותר אנשים שמסתובבים עם אוזניות לבנות ותהיתי לי מה יש באוזניות האלה שעושות אותן לכ"כ פופולריות. הלכתי לחפש אותן אבל לא מצאתי, אז הנחתי לעניין אבל כשכל אדם שלישי ב Subway היה איתם הסקרנות התעוררה שוב. במקביל העיר התמלאה בפוסטרים עם צלליות צבעוניות של אנשים רוקדים ובטלווזיה היו פרסמות של אנשים עם אייפוד שעוברים ליד הפוסטרים והם מתחילים לרקוד. יום אחד נכנס ידיד של חברה שלי לדירה עם אוזניות לבנות מיד תקפתי אותו ודרשתי לראות את המכשיר לא ייתכן שיש משהו כ"כ פופולרי שאני לא יודעת עליו כלום!! אני לא חייבת ללכת עם הזרם אבל רצוי שאני אדע לאן הזרם הולך.... היה לו 40 GB הרעיון של 10,000 שירים בדבר הזה היה פשוט מדהים וכ"כ רציתי לקנות אבל הייתי כ"כ ענייה!!! אז ויתרתי על הרעיון והכנסתי אותו לקופסאת ה"כשאהיה עשירה" יחד מצלמה דיגיטלית, מסך שטוח, טיול לקובה ושאר ירקות. כמה חודשיים אח"כ קיבלתי החזר מיסים ממשלת ארה"ב :) והחלטתי לקנות לעצמי מתנה :) גילתי שאין לי 10,000 שירים ןכן הסתפקתי ב15 GB ומאז אני ואייפודי חיים יחד באושר ואושר (למרות שאני עדיין עובדת על התכולה שלו כי אתמול מחקתי הכל בטעות...) זהו,זה הסיפור שלנו.

lony21

New member
בקליפ../images/Emo12.gif

אמממ עדיין לא קניתי אבל הפעם ראשונה שראיתי אייפוד או שהפעם הראשונה שראיתי והתעניינתי היתה בקליפ של פיפטי סנט- P.I.M.P וסתם נדלקתי על זה ואז ראיתי כזה אצל אבא של חבר וסתם כזה אבל אפילו לא חשבתי על לקנות כי זה יקר בטרוף... אבל נפתח הפורום הזה, וזה מה שנתן לי ת'רצון והחלטתי שזין על הכל.... אני קונה לי אייפוד קיצור אבא של חבר שלי יסע ליפן ואני מתכוון לבקש ממנו 20 ג'יגה דור 4 בהתחלה רציתי מיני אבל החלטתי שיש לי יותר שירים ואני גם די צריך אותו בתור הארד דיסק נייד.... חוצמזה שביפן המיני עולה בסביבות ה-1000 שקל... ככה שה-20 ג'יגה יעלה לי משהו כמו 1300-1500

iDovev

New member
כשהמציאו אותו ../images/Emo13.gif

בתור גרופי של אפל שדואג תמיד להיות מעודכן עקבתי בקפדנות אחר השמועות על מוצר חדש עליו יכריזו.. היו שמועות על רכזת דיגיטלית שמתחברת לסטריאו ולטלוויזיה או על מחשב-לוח (השמועה הזו קיימת כבר 10 שנים) אבל לא יכלו בדיוק לשים את האצבע... ואז הכריזו עליו וכמובן שהתלהבתי (כמו שאני מתלהב מכל דבר שאפל מכריזים עליו) וידעתי שזה ה-דבר הבא. לקח לו קצת זמן להגיע לארץ, וכשהגיע המחיר שלו היה מופקע בצורה מחרידה כי אם אינני טועה עדיין היה מכס על מכשירים כדוגמתו.. ואז אמא של חבר שלי שאלה אותי אם אני צריך משהו מניו-יורק (אליה היא טסה בזמנו מדי פעם מטעם העבודה) וישר ידעתי מה. אז הלכתי לבנק ומשכתי מהחשבון $399 (כן, כן) במזומן. שבוע אח"כ קיבלתי קופסא מרובעת בצבע כסף עם תמונה של בוב מרלי (ככה זה היה פעם) שנפתחה בצורה מגניבה ובתוכה שכב לו, לבנבן ובוהק האייפוד 5 ג'יגה דור ראשון שלי. מרוצה מכל רגע.

lony21

New member
מחשב לוח קיים

ראיתי כבר המון פעמים וואי נשמע נחמד האייפוד שיש לך... הוא נראה כמו אייפוד רגיל או שאז זה היה שונה?

OrlyNL

New member
גם לי יש כזה!!! ../images/Emo47.gif

נראה לי שאנחנו היחידים בפורום עם "הענתיקה" הזאת...

*GormE*

New member
כשחיפשתי את הemac שלי

בהתחלה רציתי לקנות יד שניה עד שחיפשתי באינטרנט וגיליתי עוד מוצרים של אפל, והוקסמתי כולי מהחברה הזו. קודם קניתי את המק, ואחרי שהחשבון בנק שלי התאושש קצת קניתי את הפד.

Kalim3ro

New member
אני קניתי אחרי ש...

ראיתי חבר שלאבא שלו יש...זה היה ה5 ג'יגה(G1)...שבוע אחרי חבר שלי קיבל את ה-20 ג'יגה...והסתכלתי על זה בתדהמה...עבדתי שלושה חודשים וקניתי את ה10 ג'יגה ג'י 1...אני עדיין מסתובב עם אייפוד ישן ומעאפן...אבל בדרך מארה"ב יש כרגע אייפוד 15 ג'יגה ג'י 3...ו-iRiver 40 ג'יגה

למעלה