איך שרון ממוטט לנו את המדינה....

שמאלני

New member
איך שרון ממוטט לנו את המדינה....

לאן שלא מסתכלים רואים מדינה מתפרקת לנו לאט לאט,בזכות אריאל שרון. איך אפשר להמשיך לחיות ככה בחיים מדינת ישראל לא הייתה במשבר כזה עמוק מכל הבחינות. שרון הורס לנו את המדינה,שלא לדבר על הקיצוצים שהם עושים עכשיו כדי לפגוע בציבור החלש בארץ.

pilovich shahaf

New member
מה דעתכם על ביקור הנשיא קצב..../images/Emo104.gif

תאריך ההודעה: 18/12/01 שעת ההודעה: 21:20 מאת: pilovich shahaf נושא: מה דעתכם על ביקור הנשיא קצב..!! ממש הערב רציתי אחרי ההחדשות של שעה 21:00, לכתוב מה אני חושב על ביקור הנשיא קצב, אצל משפחות הילדים שנהרגו בפרעות ומהומות אוקטובר 2000-ערביי ישראל. שראיתי שידידי "הגנוב" מפורום אקטואליה כבר כתב על זה ודעתו זהה לחלוטין עם שלי רק בנוסח אחר. תגידו לי מה אתם חושבים על הביקור...:- תאריך ההודעה: 18/12/01 שעת ההודעה: 21:08 מאת: הגנוב נושא: רק במדינת חלם הולך נשיא להתנצל בפני ציבור אנטי ציוני מוסת שמטרתו היא הקמת מדינה פלשתינית בתוך ועל חורבותיה של ישראל. איזו בושה לראות את הסמל של מדינת ישראל בורח מסכנין כשדגל פלשתין מתנופף לו על רקע הבריחה. מעניין מי הוא החלמאי התורן שיזם את הרעיון האוילי והמבזה הזה. האם אין בהופעה המבישה הזאת של הנשיא סממן פוליטי של ליקוק ישבנו של הבוחר הערבי הפוטנציאלי? מבחן התוצאה. פ"ש.

pilovich shahaf

New member
מה דעתכם על נאום "השאהידים"..../images/Emo18.gif

של עראפת אתמול בעיר "שכם" ושקול ההמון מריע לו..בדם ואש ניפדה אותך יא-פלשטין... מבחן התוצאה. פ"ש.

shirdeb

New member
כל הכבוד לעם ישראל........./images/Emo104.gif

הם אומרים את המשפטים האלה ולנו יש אנשים בעם שרוצים שלום איתם!!!!!!!-יפה מצידנו אה?!?

רפי2002

New member
תקשיבו לי טוב שניכם!!!!

קודם כל שמאלני.....למרות שבגדול אני מסכים עם דעותיך.... הפעם אתה טועה!!!! אי אפשר לבוא בטענות לשרון!!!! הוא לא מראשי הממשלה הגדולים שהיו לנו וגם לא מתקרב אליהם, אבל אי אפשר להאשים אתו בכל דבר שקורה במדינה!!! הרבה אשמים גם השרים שלו....ואני לא מתקרב לפרס...אלא לשרים כמו לימור לבנות, סלבן שלום, שר הבריאות (מש´´ס....אוחנה, אם אני לא טועה).... ולשני, לא זוכר את השם.... בקשר לקצב.....אתה צודק!!!! הוא טיפש, פשוט טיפש!!!!! מה הוא הולך לנחם ערבים.......מי הוא בכלל שהם ירצו אותו?????? אתה היית רוצה שעראפת יבוא אלייך לתל אביב????? לא.......קצב פשוט משועמם, כי אין לו מה לעשות כרגע...אז הוא מעורר פרובוקציות - פשוט סתם!!!!!! וגם אתה לא בדיוק חכם, אבל עזוב....פעם אחרת :)

pilovich shahaf

New member
היי רפי2002 תרגע...../images/Emo66.gif

בסך הכל שאלתי לדעתם של חברי הפורום וכתבתי מה שאני חושב, מה הקשר אלי חכם או לא חכם, זאת לא היתה שאלתי/שאלותי, אני יכול לקבל מימך הסברים ?
פ"ש.

shirdeb

New member
לשמאלני!!!!!!!!!../images/Emo104.gif

המדינה כעת אכן במשבר ואפילו קשה אך לא בזכות ולא בגלל אריאל שרון ואני לא באה להגן על אריאל שרון שכל אחד יכול לחשוב ולהגיד מה שבא לו אבל אתה אומר דברים שאינם נכונים ישראל הייתה בעבר גם במשברים קשים אך אולי זה החריף מבנהים אבל אריאל שרון לא עושה את זה כי בא לו הוא פשוט צריך להתמודד עם המצב שניתן לו כאשר הוא עלה לשלטון אולי בשבילנו זה נראה הרבה זמן של שלטון אך זמן זה הוא כלום לעומת כל הדברים שהוא צריך לעשות ולתקן מתקופת ברק...... וגם אני נגד הפגיעה בציבור החלש בארץ אבל קשה לי להאמין שהוא יקצץ לנכים את התקציב את זה אי אפשר לדעת עכשיו צריך לחכות ולראות מה תהיה ההחלטה!!!!

pilovich shahaf

New member
מוטי18 אתה יכול לפרט...../images/Emo104.gif

על איזה מצב אתה מדבר:- א. 1. כלכלי. 2. חברתי. 3. ביטחוני. 4. מדיני. 5........כללי
ב. 1. כיצד הוא יעשה זאת
2. באיזה תקציב
3. עם איזה ממשלה
4. עם איזה מיפלגה
והשאלה השאלתית האחרונה :- מה עם החלום של מיזרח תיכון חדש....
מבחן התוצאה. פ"ש.

shirdeb

New member
למוטי18:

איזה מצב פרס יכול להציל הוא יודע לעשות משהו בכלל הדבר היחידי שהוא יודע לעשות זה ללקק-(סליחה על הבטוי) לעראפת פרס בנתיים הורס כל מה שעושים הוא נלחם עם עצמו!!!!!! הוא רוצה שיסכימו לעראפת לבוא לבית לחם בחג המולד יפה מצידו שיארח אותו בביתו רק שיזהר שלא יהיה פיגוע כל שהוא...... אם פרס יצטרך להציל את המצב אז....-אני חושבת כבר לאן לעזוב!!!!!

למעלה