ומה הסיבה להחלפת הסמארטפון?
קיימות סיבות רבות!ומה הסיבה להחלפת הסמארטפון?
סיבות טובות.קיימות סיבות רבות!
מיושן, מקולקל שלתקן יעלה יותר אולי מאשר לקנות חדש.
כן, גם זו סיבה!!!סיבות טובות.
לי רמזולהחליף את המכשיר כדי לתת לאביגיל את המכשיר הישן שלי.
יש הרואים בסמרטפון סמל סטטוס וחייבים להשתמש בדגם הכי עכשווי. אני מחפשת משהו שלא יקרע לי את הכיס, לכן אין לי אייפון וגם לא דגם המתקדם של סמסונג. כשאני מתרגלת לטלפון והוא עונה על צרכי אני נשארת איתו. כרגע הזכרון של הטלפון LG בן ה-6 שלי מפוצץ למרות שאני מקפידה למחוק דברים מיותרים, והסוללה שלו נחלשת, כך שכנראה איאלץ להחליף אותו בקרוב. לצערי LG לא מייצרים טלפונים עכשויים (אני רגילה לדרך בה הטלפון הזה עובד), אז הנכד שלי ימצא בין שלל הסיניים טלפון עם נתונים טכניים שדומים לאלה של הסמסונג החדש במחצית המחיר, ויחסוך ממני את טרחת החיפוש. חוץ מזה שהוא מקסים, הנכד הזה גם שימושי.ומה הסיבה להחלפת הסמארטפון?
למחוק תמונות סרטונים מיותרים, ישחרר לך מקום.יש הרואים בסמרטפון סמל סטטוס וחייבים להשתמש בדגם הכי עכשווי. אני מחפשת משהו שלא יקרע לי את הכיס, לכן אין לי אייפון וגם לא דגם המתקדם של סמסונג. כשאני מתרגלת לטלפון והוא עונה על צרכי אני נשארת איתו. כרגע הזכרון של הטלפון LG בן ה-6 שלי מפוצץ למרות שאני מקפידה למחוק דברים מיותרים, והסוללה שלו נחלשת, כך שכנראה איאלץ להחליף אותו בקרוב. לצערי LG לא מייצרים טלפונים עכשויים (אני רגילה לדרך בה הטלפון הזה עובד), אז הנכד שלי ימצא בין שלל הסיניים טלפון עם נתונים טכניים שדומים לאלה של הסמסונג החדש במחצית המחיר, ויחסוך ממני את טרחת החיפוש. חוץ מזה שהוא מקסים, הנכד הזה גם שימושי.
מחקתי מאות תמונות ואני מוחקת היסטוריה כל כמה שבועות כדי לפנות מקום. ביטלתי גיבוי של הווטסאפ שלי, רוב התמונות שם הן שטויות. מחקתי אינסוף מיילים ישנים למרות שהכילו התכתבויות רציניות. אם לא חזרתי לקרוא משהו שנתיים אין סיבה להמשיך לשמור אותו.למחוק תמונות סרטונים מיותרים, ישחרר לך מקום.
בסוף קניתי s24. הבנות אמרו "אמא פנקי את עצמך" פינקתי. הטוב במכשיר, הוא דומה מאד ל !A52. בעל החנות העביר לי את כל האפליקציות
למחוק תמונות סרטונים מיותרים, ישחרר לך מקום.יש הרואים בסמרטפון סמל סטטוס וחייבים להשתמש בדגם הכי עכשווי. אני מחפשת משהו שלא יקרע לי את הכיס, לכן אין לי אייפון וגם לא דגם המתקדם של סמסונג. כשאני מתרגלת לטלפון והוא עונה על צרכי אני נשארת איתו. כרגע הזכרון של הטלפון LG בן ה-6 שלי מפוצץ למרות שאני מקפידה למחוק דברים מיותרים, והסוללה שלו נחלשת, כך שכנראה איאלץ להחליף אותו בקרוב. לצערי LG לא מייצרים טלפונים עכשויים (אני רגילה לדרך בה הטלפון הזה עובד), אז הנכד שלי ימצא בין שלל הסיניים טלפון עם נתונים טכניים שדומים לאלה של הסמסונג החדש במחצית המחיר, ויחסוך ממני את טרחת החיפוש. חוץ מזה שהוא מקסים, הנכד הזה גם שימושי.
לבן שלי יש שיאמי, והוא מאד מרוצה.מחקתי מאות תמונות ואני מוחקת היסטוריה כל כמה שבועות כדי לפנות מקום. ביטלתי גיבוי של הווטסאפ שלי, רוב התמונות שם הן שטויות. מחקתי אינסוף מיילים ישנים למרות שהכילו התכתבויות רציניות. אם לא חזרתי לקרוא משהו שנתיים אין סיבה להמשיך לשמור אותו.
לפני כשנה כשהטלפון הקודם של האיש שלי גסס חיפשנו לו מכשיר. הוא לא הסכים למכשיר יקר, אז הגעתי איתו לפשרה שנקנה אחד הסמסונגים מסדרה A, מהיותר חדשים דור 5. מצאנו משהו במחיר 1300 ש"ח. הנכד שלנו מצא דגם של oneplus שעלה 200 ש"ח יותר, עם נתונים טובים יותר מה- S22 שהיה אז חדיש ביותר. זכרון גדול (256) וזכרון עבודה 12G, מה שהופך אותו למהיר כשמחפשים משהו בגוגל או כשמתעסקים במיילים. המצלמה שלו נהדרת (גם את זה הנכד בדק), לא ברמה של האייפונים, אך בהחלט יותר טוב מה- LG שלי. כעת הוא ממתין לבדוק את הדגמים החדשים של שיאומי ושל oneplus כדי להמליץ לי.
יש הרבה בדברייךיש הרואים בסמרטפון סמל סטטוס וחייבים להשתמש בדגם הכי עכשווי. אני מחפשת משהו שלא יקרע לי את הכיס, לכן אין לי אייפון וגם לא דגם המתקדם של סמסונג. כשאני מתרגלת לטלפון והוא עונה על צרכי אני נשארת איתו. כרגע הזכרון של הטלפון LG בן ה-6 שלי מפוצץ למרות שאני מקפידה למחוק דברים מיותרים, והסוללה שלו נחלשת, כך שכנראה איאלץ להחליף אותו בקרוב. לצערי LG לא מייצרים טלפונים עכשויים (אני רגילה לדרך בה הטלפון הזה עובד), אז הנכד שלי ימצא בין שלל הסיניים טלפון עם נתונים טכניים שדומים לאלה של הסמסונג החדש במחצית המחיר, ויחסוך ממני את טרחת החיפוש. חוץ מזה שהוא מקסים, הנכד הזה גם שימושי.
שמעתי לבנות. לטעמי הפלא שאעביר לנכדה שלי, טוב יותר מs24.בדיוק עכשיו החלפתי.
קודם כל צריך לבחור לפי יצרן, והגדולים הם שיאומי, סמסונג ואפל.
היה לי רומן קטן עם שיאומי אבל אני בנבחרת סמסונג.
לפני זה היה לי סמסונג a52 והיו לו בעיות: אפילו מכות קטנות הצריכו פתיחה והחזרת מחבר למקום (שירות שעשו חינם אבל זה מטרד). באופן מפתיע האטימות שלו הייתה מעולה למרות שהסבירו לי שהיא לא מושלמת, ולמרות הפתיחות המרובות (והשיאומי בכלל מת כשהוא נרטב: הסיבה שזנחתי אותו) שנתיים לאחר הרכישה הלוח התפרק סופית והחלטתי לא להשקיע הרבה רק כדי לחזור לדגם הבעייתי.
כשבחרתי סמסונג a52 הציעו לי מודל קצת יותר יקר: a54 אבל המחיר אז היה גבוה מדי
עכשיו המחיר ירד ונראה סביר. בחנות אמרו שהדגם הזה לא חזר אליהם הרבה לתיקונים דומים.
מבחינת המחיר זה חצי מהמחיר של סדרת הדגל כמו s23
וההבדל העיקרי הוא באיכות הצילום (לא כזה מעניין אותי. ) ובמהירות המעבד (שלא ראיתי בה בעיה בדגמים הזולים)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.