דווקא מהראייה שלי כוח רצון זה משהו שאני מאד רוצה לעשות ולהצליח בו.וגם אם אם איני מצליחה אני ממשיכה לנסות, ותוך כדי להנות מהדרך.האם לפי מה ששמעתי, ההגדרה היא לעשות את הדברים שאתה הכי פחות רוצה לעשות?
האם לפי מה ששמעתי, ההגדרה היא לעשות את הדברים שאתה הכי פחות רוצה לעשות?
כוח רצון הוא היכולת לצאת מאזור הנוחות שאנו נמצאים בו ולהתחיל לחיות חיים אמיתיים.האם לפי מה ששמעתי, ההגדרה היא לעשות את הדברים שאתה הכי פחות רוצה לעשות?
נכון, אבל נניח שאת מעוניינת לאכול שוקולד. לזה לא דרוש כוח רצון. לסדר את הבית כן צריך.כוח הרצון מניע ללמידה\שינוי\החלטה\עשיה\מחשבה
כל אדם (לגופו) וכוח הרצון שבו.
לאכול שוקולד זה הכוח המרגיש:נכון, אבל נניח שאת מעוניינת לאכול שוקולד. לזה לא דרוש כוח רצון. לסדר את הבית כן צריך.
דרוש כוח רצון לא לאכול מהשוקלד.זה הקושי.נכון, אבל נניח שאת מעוניינת לאכול שוקולד. לזה לא דרוש כוח רצון. לסדר את הבית כן צריך.
אם אתה לא חי או מועסק בתנאי עבדות, אז האמירה נכונה מאוד.יש לנו שליטה על הרצון שלנו.
גם אז אתה יכול בעזרת כוח הרצון להרגיש חופשי...אם אתה לא חי או מועסק בתנאי עבדות, אז האמירה נכונה מאוד.
מזכיר את הבדיחה של כריס רוק. נלסון מנדלה היה בכלא 27 שנים ואחרי שנתיים של חירות התגרש מאשתו ויני כי הוא מרגיש שהוא עבר בין שני בתי סוהר.גם אז אתה יכול בעזרת כוח הרצון להרגיש חופשי...
תראה, גם כשאני עושה פילאטיס או יוגה זה יציאה מאזור הנוחות. הכי קל זה לשבת בבית ולא להזיז את הגוף.כוח רצון הוא היכולת לצאת מאזור הנוחות שאנו נמצאים בו ולהתחיל לחיות חיים אמיתיים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.