איך תדעו שאתם מכורים לשייגעצ

איך תדעו שאתם מכורים לשייגעצ../images/Emo35.gif../images/Emo79.gif

יאללה תביאו סיבות...
איך אתה יודע שאתה מכור לשייגעצ

moshit1

New member
כבר עניתי.. אבל מילא-

1- שמבקשים ממך את שלושת הלהקות הטובות בארץ ואחת מהן תהיה- שייגעצ 2- שכשאתה שומע את השירים של שייגעצ תתפקעו מצחוק. 3- כשחבר\ה מבקש ממך להראות לך את המעמד דיסקים והראשונים זה 'ניו יורק רפיח ' ואחריו 'משקאות חריפים'. 4- אם חבר שלך אמר 'וואי, היום הורדתי מקאזזה\אימיול את השיר הזה של שייגעצ וממש אהבתי, ויום אחרי זה ההורים שלו מתקשרים אליך ומודיעים על מותו אמ... זה מה שעלה לי בראש בנתיים

קספר4

New member
חחח אהבתי..

אני לא מכורה.. אני פשוט אוהבת :X [או שאני מכורה בהכחשה?..]

... ../images/Emo187.gif

1- כשאתם נכנסים לראות מה חדש בפורום לפחות פעמיים ביום. 2- כשאתם מכירים כל הציטוטים של יובל מהופעות. 3- כשאתם יודעים את כל השירים בע"פ. 4- כשיש לכם את הדיסקים של שייגעצ מהיום שהם יצאו לחנויות.. 5- כשאתם מכירים את הפארודיות של יובל על רוני סופרסטאר בע"פ, ומדקלמים אותם כל הופעה מחדש. 6- שאתם יודעים שהעולם הזה מסריח מניו יורק ועד רפיח. 7- שאתם אומרים למישהי "את דומה לפיתה וזה חבל", וכשהיא נעלבת אתם צוחקים. 8- שניסיתם לצלצל ליובל לפחות פעם אחת הביתה וגיליתם שהוא לא עונה לכם שם. 9- שהפורום הזה הפך להיות ה
שלכם. 10- שאתם לא מבינים למה יש פה פורום אם כבר יש את הרישמי [
היידפארק בעעע- לא אוהבת את הפורומים שם]. 11- שאתם מכירים כבר את כל ה"כאסחים" של בן וחזי בפורום. 12- גם אתם רוצים להיות מנחים בערוץ הילדים. 13- גם אתם רוצים להיות אדומים בפורום למרות שאין לכם סיבה לזה. 14- גם אתם סוגדים לי
[סתם סתם
] 15- גם אתם מעדיפים לנהל שיחות ועידה במסנג'ר במקום בצ'אט של הפורום
זהו לעכשיו.. אם יהיה לי עוד אני אעלה עוד

Hezi The One

New member
רק פעם אחת מצלצלים יובל?

צילצלתי 5 פעמים בערך...פעם אחת הוא ענה...בפעמים האחרונות נזכרתי שהוא עבר דירה

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif

1. שאתה שומע 24X7 את השירים של שייגעצ 2. שהתאהבת ביובל למרות הכל 3. שאתה צורח ברחוב "העולם הזה מסריח מניו יורק ועד רפיח" סתם כי בא לך. 4. שאתה כל היום שר לעצמך ולאנשים שמסביבך את השירים של שייגעצ. 5. שאתה בכל פורום אפשרי שלהם. 6. שאתם קוראים לחברי פורום שייגעצ החברים הכי טובים שלי. 7. שאם מישו מעז ללכלכך על הלהקה האהובה עליכם אתם נכנסים בו באבי אביו! 8. שאתם מתחילים לכתוב על שייגעצ. 9. שכל מילה שנייה שלכם קשורה בעקיפין לשייגעצ. 10. שהתאהבתם בשא"צ, כי איך לא?! 11. שהתאהבתם בחזי האחד. 12. שאתם לא עוברים את היום בלי שיחה עם שטיצה\נמש. 13. שהייתם בחגיגית אפילו שהיה יום חורפי קפוא למדי. 14. שאתם כל 4 דקות מעיברים לערוץ 24 רק כדי לראות אם במקרה יופיע קליפ של שייגעצ. 15. שאתם מפנטזים בלילה על אבי מרקוביץ. 16. הולכים ללמוד גיטרה אצל שיקו\אבי או תופים אצל אספיס, ולא מוכנים ללמוד אצל אףחד אחר חוץ מהם. 17. שאתם יודעים את כ-ל מה שקרה בעברה של שייגעצ. 18. שהצטלמתם לפחות פעם אחת עם חברי להקת שייגעצ. 19. שחברי להקת שייגעצ חתמו לכם לפחות 12 פעמים. 20. שיש לכם קיר מפוצץ בתמונות של שייגעצ. 21. שאתם שומרים כל כתבה על שייגעצ. 22. שלא פיספסתם אף הופעה של שייגעצ (לפחות לא בכוונה, רק כשסבתא מתה וגם אז זה רק בגלל שאמא צעקה עלייך שזה לא מכובד..) 23. שאתה מתחנן בפני תפוז שיעשו סמיילי מיוחד לשייגעצ. 24. שעטפתם את ספר מתמטיקה בפוסטר של שייגעצ. 25. כשאתם מסכימים לכתוב כל מיני סיבות למה אתם מכורים לשייגעצ.

למעלה