לא ידעתילגבי העגבניות (על השיש)! אבל אין לי מקום על השיש!
ה הבת המתהוללת Well-known member מנהל 29/5/14 #7 לא ידעתילגבי העגבניות (על השיש)! אבל אין לי מקום על השיש!
M michalgad1 New member 29/5/14 #9 ויכוח ישן יש לי תמיד ויכוח עם החצי שמזועזע מהרעיון של להשאיר את העגבניות מחוץ למקרר, חושש שיתקלקלו...
ויכוח ישן יש לי תמיד ויכוח עם החצי שמזועזע מהרעיון של להשאיר את העגבניות מחוץ למקרר, חושש שיתקלקלו...
א אורני אורני New member 1/6/14 #11 לא הבנתי את עניין הטעות ואפשר לשים את הסלסילה היכן שרוצים. שיש, שולחן, מזנון או כל מקום אחר שהוא מאוורר אך לא חשוף לשמש.
לא הבנתי את עניין הטעות ואפשר לשים את הסלסילה היכן שרוצים. שיש, שולחן, מזנון או כל מקום אחר שהוא מאוורר אך לא חשוף לשמש.
נ נווהשאנן Guest 6/6/14 #12 וואלה! אחלה רעיון אחי. אני מבין את ההיגיון בלהשאיר אותן בחוץ, השאלה אם זה מקצר את החיים שלהן, ומה הדין בעגבניות שרי?
וואלה! אחלה רעיון אחי. אני מבין את ההיגיון בלהשאיר אותן בחוץ, השאלה אם זה מקצר את החיים שלהן, ומה הדין בעגבניות שרי?
א אורני אורני New member 29/5/14 #8 אצלי על שולחן האוכל יש סלסלה קבועה ובה יש תמיד עגבניות וגם שזיפים, נקטרינות וכיו"ב. שומר על המתיקות שלהם ומעודד אותה. (לכבוד המפגשון הרמתי משם את הסלסלה)
אצלי על שולחן האוכל יש סלסלה קבועה ובה יש תמיד עגבניות וגם שזיפים, נקטרינות וכיו"ב. שומר על המתיקות שלהם ומעודד אותה. (לכבוד המפגשון הרמתי משם את הסלסלה)
ה הבת המתהוללת Well-known member מנהל 27/5/14 #2 תשמע, נראה כמו מבחן טוב, אבל לא רואה את עצמי מורידה פיטמים לאבוקדו בחנות ואז לא קונה אותם. אז קצת קשה ליישום, לא?
תשמע, נראה כמו מבחן טוב, אבל לא רואה את עצמי מורידה פיטמים לאבוקדו בחנות ואז לא קונה אותם. אז קצת קשה ליישום, לא?
נ נווהשאנן Guest 28/5/14 #3 Good Point מצד שני, למשש אותם יותר טוב!? אני תמיד אומר שהכי טוב לקנות לימונים ואבוקדואים בסוף היום ככה כל העולם מזמז ומעך אותם והם רכים כמו שצריך. השאלה אם הסרת העוקץ גורמת נזק לפרי
Good Point מצד שני, למשש אותם יותר טוב!? אני תמיד אומר שהכי טוב לקנות לימונים ואבוקדואים בסוף היום ככה כל העולם מזמז ומעך אותם והם רכים כמו שצריך. השאלה אם הסרת העוקץ גורמת נזק לפרי
נ נווהשאנן Guest 28/5/14 #5 תקשיבי היום הייתי בשוק ובדקתי אבוקדואים, לחלקם לא היה עוקץ כך שיכלתי לראות ישר. לדעתי הסרת העוקץ לא פוגמת. אבל אם את חוששת לכך תשתמשי בקונץ לאבוקדו שכבר קנית
תקשיבי היום הייתי בשוק ובדקתי אבוקדואים, לחלקם לא היה עוקץ כך שיכלתי לראות ישר. לדעתי הסרת העוקץ לא פוגמת. אבל אם את חוששת לכך תשתמשי בקונץ לאבוקדו שכבר קנית
ה הבת המתהוללת Well-known member מנהל 29/5/14 #6 באלה בלי העוקץ, יכולת לראות הבדלים בצבעי הבשר שמתחת? ואתה כנראה צודק כי גם לעגבניות - לחלקן יש את העוקץ ולחלק אין ולא שמתי לב להבדלים במהירות ההתישנות.
באלה בלי העוקץ, יכולת לראות הבדלים בצבעי הבשר שמתחת? ואתה כנראה צודק כי גם לעגבניות - לחלקן יש את העוקץ ולחלק אין ולא שמתי לב להבדלים במהירות ההתישנות.