איך תדע שאתה מכור לפוקר?

זונע

New member
איך תדע שאתה מכור לפוקר?

בהמשך לשרשור של "חוקי הפוקר" עלה לי רעיון...אז ככה, קח תדע שאתה מכור(תרגישו חופשי להוסיף) יש לציין שהרבה מפה נלקח מהחיים האישיים שלי
*השעון שלך מכוון לפי השעון של פוקרסטארז. *התכנית האהובה עליך זה הWPT באגו. *אתה אשכרה משחק על פליי מאני ונהנה מזה. *הדבר הכי מדהים שראית בחייך זה הקריאות של דניאל נגראנו. *כשאתה בשיחה אינטימית עם מישהי והיא שואלת אותך what's your favorite position?, התשובה הראשונה שלך תהיה the button *אתה מסוגל לשחק בגשם, עם צ'יפים מפלסטיק, עם ילדים בני 14 על 10 שקל כניסה ועדיין להתעצבן כל פעם שאתה מפסיד קופה. *כל פעם שמישהו אומר את המילה "יד" אתה ישר נזכר איך הפסדת תיד שלך לפני כמה זמן... *אתה מסנן את חברה שלך כי יש לך זוג ביד והיא מפריעה לך להתרכז *כל פעם שמישהו מדבר על ג'נה ג'יימסון, במקום להתחרמן מהשם שלה אתה מתחרמן מזוג J

sUp3r

New member
כשאתה מדרג מראה של בנות לפי ידיים

שאלתי חבר לגבי איזה אחת שיצאה איתו על המראה שלה והיא הייתה לידו, אז הוא ענה לי בקוד: "J 10s בחושך... באור - 8 5 אוף"

אביר68

New member
חח אחי זה ענקקק אהבתי..

כל מה שרשמת נכון לגבי אבל תאמין לי אחי אני לא מכור... אני יכול להפסיק מתי שאני רוצה! ושכחת גם עוד סימן- כשאתה מתעורר בבוקר אתה אומר פוקר טוב...

OZE5

New member
מקרה שקרה לחבר שלי -

שאתה מפסיד 100 שקל ואז הבנאדם עם הקלפים הולך אז אתה הולך קונה קלפים אחרים וחוזר מייד להפסיד עוד 80 שקל

כשאתה שם לב שכל

סיפור שאתה מספר,או העלאת זיכרונות שלך קשורים לפוקר בצורה כלשהי. עוד סימן,שאתה חבר בפורום פוקר ומשחקי קלפים:)

למעלה