איך תהליך אימון צריך להיראות לדעתי

daskaliano

New member
איך תהליך אימון צריך להיראות לדעתי

כדי ללמוד להתאגרף יש ללמוד לעמוד, אחרי זה ללמוד לזוז לכל כיוון בצורה בסיסית, אחרי זה ללמוד את המכות הבסיסיות, ללמוד הגנה בסיסית , ללמוד מכות רציפות, ללמוד קומבינציות, לתרגל משחקי קרב, לתרגל פעולות אוטומטיות, להתחיל ספארינגים ורק בסוף להתחיל תחרויות ! זה ההבדל בין אימון נכון לאימון "ללכת מכות" שיסודו אגרסיביות ושם הוא ישאר !

daskaliano

New member
כמה מילים על תזוזה באגרוף

לא אחת אני שומע אנשים אומרים: "התנועה הקפיצית" ברגליים מתאימה רק לחובבני, במקצועני צריך לעמוד נמוך וחזק ולהתבסס על סגנון שונה. למוחמד עלי כנראה לא היתה התובנה הזאת ואני לא מקבל את הטענה הזאת. מי שיודע לזוז ברגליים (לא כולם מוחמד עלי) יהיה יעיל ופגיע פחות ויפגע יותר. חובבני או מקצועני תלמדו לזוז ברגליים זה יבטיח לכם קריירה בריאה יותר http://www.youtube.com/watch?v=9iM6JHnA5Xo&NR=1

muaythai

New member
תודה רבה דסקלו

מסכים איתך ב-100% לגבי עניין התזוזה של הרגליים .. יש הרבה חבר'ה (ולפי מה שרואים כמעט הרוב), שעומדים סטטים במהלך הקרב .. כמובן שיש המון אופציות כגון : לחכות שיתקפו אותך ואז להגיב בהתאם, או לזוז .. אך בנאדם שיזוז יותר, ויכנס ויצא (טכניקת "העוקץ כמו דבורה, ובורח כמו זבוב" - מוחמד עלי), או לפיכך לתקוף כל הזמן וגם בשביל זה צריך לא מעט כושר ואסטרטיביות במהלך הקרב .. כמובן המון וכניקה טובה וקומבינציות שיעשו את העבודה כמו שצריך! ההקשר לא משנה בין החובבני למקצועי, שניהם יכולים לעבוד אותו הדבר, אך האסטרטגי ביניהם (רוב הסיכויים) ינצח! תודה רבה, ושבוע טוב. בברכה, ארז שוקרון.

" קליל כ- ../images/Emo204.gif - עוקצני כ- ../images/Emo55.gif "

איזה זבוב
, אח שלי...

ETZ301

New member
ארז בתור אחד שעובד בד"כ בתור מספר 2.

דהיינו מחכה שיתקפו ומגיב בהתאם, אני יכול להעיד שגם בתפקיד הזה חייבים לזוז כל הזמן. מתאגרף שלא זז, מאפשר ליריב למצוא את המרחק האופטימאלי לעבודהמטווח רחוק ומשם המרחק להפסד מאד קצר. חייבים כל הזמן לזוז, לשנות מרחק כדי להיות מטרה ניידת ולא נייחת. ההמלצה שלי לאנשים שלא אוהבים לזוז, זה לזוז לצדדים ולא קדימה אחורה, ככה צריך לזוז משמעותית פחות, צעד לצד משאיר אותך באותו הטווח בד"כ ומשנה זווית התקפה = שתי ציפורים במכה אחת.

muaythai

New member
אחלה ..

אזכור זאת! תודה רבה ETZ! בברכת המשך שבוע טוב, ארז שוקרון.

למעלה