איך ״להכיר את התנור שלי״?
הי. אני עדיין בשלב שאני נצמדת למתכון וזה לא תמיד עובד. אני בעיקר תוהה איך ללמוד לזהות מה התוכנית המתאימה וזמני אפייה מתאימים.
יש לי תנור בלרס, לרוב השתמשתי בטורבו על אותן מעלות שרשומות במתכון, לרוב יצא בסדר לפעמים היה עדיף לאפות פחות זמן. השבוע ניסיתי לראשונה לעשות עוגת שוקולד עם הזמן שרשום במתכון אבל עם התוכנית הרגילה (קו למעלה ולמטה), כלפי חוץ נראה מוכן אבל בדיעבד החלק הפנימי לא היה מספיק אפוי ואפילו מעט נוזלי. אשמח לטיפים ללמוד לעבוד עם התנור....
הי. אני עדיין בשלב שאני נצמדת למתכון וזה לא תמיד עובד. אני בעיקר תוהה איך ללמוד לזהות מה התוכנית המתאימה וזמני אפייה מתאימים.
יש לי תנור בלרס, לרוב השתמשתי בטורבו על אותן מעלות שרשומות במתכון, לרוב יצא בסדר לפעמים היה עדיף לאפות פחות זמן. השבוע ניסיתי לראשונה לעשות עוגת שוקולד עם הזמן שרשום במתכון אבל עם התוכנית הרגילה (קו למעלה ולמטה), כלפי חוץ נראה מוכן אבל בדיעבד החלק הפנימי לא היה מספיק אפוי ואפילו מעט נוזלי. אשמח לטיפים ללמוד לעבוד עם התנור....