איך 7 שנים לא מוצאים פיתרון לקאסמים בשדרות

איך 7 שנים לא מוצאים פיתרון לקאסמים בשדרות../images/Emo35.gif

אנחנו חיים כנראה בבועה...שעה וחצי נסיעה מת"א ועולם אחר..תושבי שדרות הזועמים והכועסים בצדק מבקשים מהממשלה שתגן עליהם כי נמאס להם להיות בשר תותחים של הפלסתינאים , הממשלה מבטיחה שיהייה בסדר....באמצע יש חייל חטוף שמחכה כבר כמעט שנתיים שיוציאו אותו משם, יש חיילים שמוכנים להיכנס כל רגע וכל שנייה לעזה ולהראות להם מאיפה משתין הדג אבל מצד שני הממשלה אומרת שכניסה כזאת תביא חלילה להרבה חללים, בינתיים הקאסמים ממשיכים ליפול , ילדים קטנים ותמימים נפצעים ומבוהלים והחיים נמשכים כאילו הכל בסדר. אז מעניין למי יש פיתרון למצב המסובך הזה...או שפשוט פוחדים שאחרי זה יצטרכו שוב איזו ועדת וינוגרייד נוספת. .שאלוהים ישמור עליהם שם בשדרות נקווה לטוב.

שויי

New member
ואיך שישים שנה לא מוצאים שלווה

אבל כן מוצאים מוות במלחמות שאמורות להביא שלום. אולי אין פיתרון. לפעמים אני חושבת... כאשר כל הצדדים בסכסוך יהיו מוכנים לוותר על הכל!! פשוט על הכל!! ולהתחיל לחלום מחדש, לחלק אדמה מחדש, ולחלוק אחד עם השני את החיים, אז אולי יזרח הפתרון באופק.

לזה קוראים חלומות באספמייה../images/Emo8.gif

בינתיים יש לנו ראש ממשלה בלי ראש ושר ביטחון בלי ביטחון הם אומרים שצריך לעלות מדרגה בתגובות ואני לא יודעת כמה מדרגות עוד יש
ואיזה עוד מדינה בעולם היתה מסכימה שיפגיזו עיר שלה בלי הפסקה

stp51

New member
זה בדיוק כמו קרית שמונה לשעבר וגם בנהריה לא

היה חסר, לצערי ככה נראת המדינה, זה מה יש ועם זה נהיה חזקים ומחוזקים.

amigoro

New member
אני כאן מהסניגורייה - קצת קשה לעשות צעדים

דרסטיים כאשר יש לנו ילד בידיים שלהם.

שויי

New member
../images/Emo79.gif הראש היהודי ממציא לנו פטנטים

אני מסכימה איתכן אחיות. לא מבינה אותך האחות רונית, חלומות באספמייה? אופו זה? אני מכירה עוספייה, החומוס מצויין
צריכים להיות חזקים כדי להבין את הבלתי נמנע. שלום עושים עם אויבים לא עם חברים. מי זה היה.. יחזקאל דרור? שהתראיין אצל לפיד בשישי ואמר דברים שיכולים להביא לתיקון... א - נו נראה.

יהודה ב

New member
הצעות לפיתרון

1 . להוציא מבתי הכלא את כל יקירי החמאס להעמיס אותם במשאיות וקדימה לשדרות . לפרוס אותם טוב טוב בשדרות ונראה מה קורה !!!! 2 . לפרוס סוללות תותחים בשדרות והסביבה להודיע לעולם הנאור שמהיום לכל קאסם כתשובה יורים התותחים , לאן ?? לא חשוב . 3 . אסור באיסור מוחלט להכניס חייל אחד לעזה . הבעיה שאין לנו ממשלה אלה חבורת נהנתנים וחבל שהעם לא עושה כלום חוץ מלדבר בסלונים בימי שישי .

stp51

New member
יהודה אתה סבא../images/Emo35.gifבזה אנחנו עסקינן../images/Emo6.gif

stp51

New member
זה יהודה עם הסבונייה../images/Emo35.gifחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

מסכימה איתך בכל מילה. היי
אתה צריך איזה אייקון שנזהה אותך מקילומטר

יהודה ב שמחה שהבעת את דעתך . אתה מוזמן תמיד

להשתתף פה בפורום. עושה רושם שהנשים פה אוהבות גברים עם סבוניה

למעלה