איך DAVID GILMOUR היה נראה בתור בת

lilou2

New member
איך DAVID GILMOUR היה נראה בתור בת

אסקימו לימון - יוצאים קבוע .. תמי או איך שלא קוראים לה במציאות איך היא דומה לגילמור והוא אליה אז ככה היתה נראית אחותו התאומה אם היתה לו, לפחות היא ישראלית ומדהימה.. מה החדשות הכי גדולות ומרעישות לפינקפלויד במהלך השנה האחרונה עד עכשיו למה אני לא כלכך מעודכן לאיודע מה קורה איתם בכלל בכלל, חבל שהם לא עושים איזה הופעת איחוד בישראל זה היה הדבר הכי מדהים שהיה יכול לקרות.. כמו שתמיד אמרתי אין אלבום שמתקרב לאלבום המאה, THE WALL.. ביי

NIR Y

New member
שלום ../images/Emo13.gif

אממ אתה יכול לקורא את החדשות שכותבת ציףציף, הדבר הכי חשוב זה נראה לי הספר שהוצאי המתופף, ניק מיסון. אממ אין לי מושג מי זאת, חבל. הרוב פה לא כול כך אוהבים את החומה, אבל אני איתך, לא הייתי אומר הכי טוב אבל בטוח בין הכי טובים. וספר לנו איזה עוד דסקים של פינק פלויד אתה מכיר ?

lilou2

New member
כולם

אם המתופף הוציא ספר שיהיה לו לבריאות, זה לא ממש חדשות מרעישות :) חבל שהם לא מעניינים קצת אם משהו חדש, לא שומעים מהם כלום, כאילו הם מתו שמעתי לא מזמן קטע עם גילמור על הגיטרה, קטע שכולל את ALAN PARSONS מי שמכיר, DAVID GILMOUR בגיטרה וSIMON POSFORD שיצר את כל הקטע, הקטע נקרא :alan parsons - return to tunguska

למעלה