איך

adi5151

New member
איך

מעבירים את החופש כשעכשיו יש לי פעם בשבוע אימון ?! כלכך משעמם לי :\

אמא לה3

New member
ואני מאתגרת..משחק חדש!

איך מעבירים חופש משעמם כשלא מתאמנים... 1. צובעים מחדש את הבית עם הצבע שעל הרגליים אחרי הים... 2. צובעים מחדש את הבית אחרי שכל השנה עשינו עמידות ידיים על הקיר 3. מנסים לבדוק האם זה אפשרי למזוג מים בכוס בלי שיישפך...עם הרגל... 4. בודקים כמה זמן אפשר לעשות עמידת ראש..על הספה 5. כל פעם שמבקשים מכן משהו, ללכת בגשר... אלו החמש שלי, תהיו נחמדות ותוסיפו עוד......

adi5151

New member
=]

את הרביעי כבר ניסיתי :) לעשות קפיצות ידים בים\סלטות :) ;)

Tammie

New member
...

לרפד חלקים בבית בכריות ושמיכות ולעשות על ה"משטח" תרגילים ללכת לבריכה עןם חברות ולהתאמן בפרמידות להעביר שעות ביו-טיוב בצפייה בסרטונים של התעמלות

מה עושים כשאין אימון?

אני ממליצה על פעילויות גופניות שונות שאינן קשורות להתעמלות. אולי חלק יעקמו את האף ויגידו "מה הקשר" או "אני אוהבת רק התעמלות" אבל למעשה כל פעילות גופנית אחרת שאינה קשורה להתעמלות תורמת באופן משמעותי אח"כ להתעמלות בין היתר בצורות הבאות: חיזוק שרירים וסיבי שריר אשר מוזנחים פעמים רבות בהתעמלות, שיפור קואורדינציה אשר לא מתאמנים עליה באימונים, שיפור התפיסה והראייה המרחבית, גירוי מוטורי עצבי-שרירי שאין אותו בהתעמלות, אוריינטציה מרחבית שונה ועוד ועוד. כל אלה כן עוזרים בסופו של דבר להתעמלות. פעילויות מומלצות: משחקי כדור למיניהם, מכדורגל וכדורסל ועד למשחקי פנאי כמו חיי שרה ומחניים; ריצות ארוכות, וספרינטים למרחקים קצרים (הרבה כאלה בסטים); משחקי תופסת למיניהם; "אימונים" בגני שעשועים; קפיצות בחבל; שחייה, משחקי מים ושחייה צורנית; משחקי נופש כגון מטקות, כפות סקופ, לוח סקוטש או מה שיש; החלקה על גלגיליות/החלקה על הקרח ועוד. בקיצור, כדאי לעשות פעילויות אחרות ומגוונות ולא להתמקד רק במגוון מצומצם של פעילויות גופניות. החופש הוא זמן מצויין בשביל זה.

THE GYMNAST

New member
את יודעת מה אני הכי אוהבת?

ללכת לים ולעשות שם תרגילים, וגם ללכת לפארק עם מתקנים, לריב עם כל הקטנטנים, להעיף אותם ואז לעשות על מתח כל מיני תרגילים..... איזה כייף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה