איך?????

דישונת

New member
איך?????

עשיתי כמה קומיקסים!!! חלק במחשב וזה לא שולח לי לחברות באימייל!!! מה לעשות???

דישונת

New member
לא הצלחתי כי הקומיקס שמור בפוור...

פויינט!!!

דישונת

New member
הצלחתי

אז אנשים, בבקשה תגיבו כי עבדתי על זה שעות ועד שגיליתי שצריך בוורד לקח לי הרבה זמן!!!

ailag

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif../images/Emo35.gif

אז ככה.. קודם כל, צירפתי את איך שזה יצא אצלי. קומיקס עדיף לעשות לא בpowerpoint או בword, אלא בתוכנות ציור (להוציא כקובץ gif/jpg/png). אם אין לך, אפשר pbrush של ווינדוס, אבל זה ייצא רע. עדיף לצייר ולסרוק. שנית, לא הבנתי מה בדיוק אנחנו אמורים לראות ועל מה להגיב.. הציורים לא שלך אלא מהclipart של office. אין טעם להתחיל ב"הפרופורציות של האף לא מתאימות לגודל של כדורי השלג" - כי אין לך מה לתקן שם. הסיפור שלך הוא פתיחה של עלילה, הוא לא עלילה שלמה ואין פואנטה. כל זה לא היה ביקורת אלא פשוט התמיהה שלי: זו פתיחה פשוטה, מה יש פה לבקר / להגיב? עוד משהו שכן היה לי להגיב הוא הסטטיות. לא כדאי להשתמש כך בclipart, כי דמות סטטית תשעמם את הקורא. אלא אם כן זה ממחיש משהו שרצית להראות, עדיף לשנות את הדמויות קצת - זוית שונה, הבעה שונה, זום שונה, תנועה.. לכן עדיף בהרבה לצייר ולסרוק. דרך אגב, עם win95 באה תוכנת צ´אט בקומיקס. אם כבר, את יכולה להשתמש בה כי יש שם הבעות.. אבל ראיתי כבר קומיקסים שעשו איתה, והם לא יצאו משהו.

דישונת

New member
כמה דברים!!!!

קודם כל, יש לי יופי של סורק!!! 1) אין לי מושג איך סורקים 2) קיבלתי וירוס, הסורק לא מחובר!!!

chatenoire

New member
אבוי...

אנשים, אתם לא מעריכים את מה שיש לכם! עשרות אמנים צעירים בארץ לא יכולים להראות את האמנות שלהם אונליין כי אין להם סורק, או שהם מתעלקים על חברים שיסרקו עבורם כמויות עצומות של חומר. אם יש לך סורק ואת אוהבת לצייר ומעוניינת להציג את העבודות שלך, למדי לפחות איך להשתמש בו, אם לא להתקין ולטפל בבעיות.

ailag

New member
גם לזה יש פיתרון

או שהולכים לאתר של החברה של הסורק או שתשלחי לי בפרטי את הדגם של הסורק, השם של התוכנה או כל פרט אחר שעלול להיות רלוונטי. את מוזמנת להשתמש באפשרות השניה (עד סוף שבוע הבא, אז העולם כולו יקרוס)

למעלה