איך.

זה בלתי אפשרי

מנסיון שלי.

שני 4004

New member
זה מאוד קשה

אבל אומרים שאהבה "מנקה" אהבה ...וזה באמת נכון , תנסי לחשוב לו כמה הוא היה טוב ונחמד, אלא כמה הוא הפסיד אותך..

נכון.

בהרגשה.
בדמיון שלנו שכעת עובד 'שעות נוספות'.
&nbsp
זה 'בלתי אפשרי' כי לא קבלנו את המצב (והאמת שהשעון זוחל כמו צב. אבל זה כעת המצב, ובקרוב יבוא החורף ויגדל החצב...השעון פשוט לא חיכה לאף אחד)
&nbsp
צריך לקבל את הדברים שהכל נמצא אחריי. אם לא נקבל זאת - חושבים על כך ולא יוצאים מזה.
&nbsp
הסחת הדעת היא דבר גדול. כי הרי בכל רגע נתון חושבים רק במחשבה אחת. צריך ללמוד להסיח את הדעת.
&nbsp
מה שכתבה שני 4004 זו הסחת דעת הגדולה ביותר...עד אז - כל הנ"ל.

satori79

New member
מבינים שהצד השני לא היה מספיק טוב, ושעשית טעויות, ומחר תפגוש

צד שני טוב יותר.

כי לכולנו יש מעלות וחסרונות...
אין אדם מושלם.

נפרדתם בגלל סיבות מסוימות,
אינטרקציה שלך עם צד שני חדש.. לא תהיה אותו דבר. היא תזרום אחרת.
לחיוב, יופי. לרעה, יש את הבא...

בהצלחה,
אל תיקח ללב יותר מדי,
זה לא בריא.

Shamy

New member
לב שבור הוא אכן קשה

העצות שלי הן כך :

הזמן הוא מאחה את הפצעים , ויש לעשות לעצמך אנליזה ולנסות למה זה לא עבד ולהפיק לקחים לקשר הבא

ההצעה שלי כדי להעביר את הזמן :

1.תכתבי יומן עם רגשותייך כל יום , להוציא החוצה את הסערה שבפנים עוזרת מאוד
2.קריאה (אני אוהבת לקרוא אני ממליצה לך גם להתחיל את המנהג)
3.אמנות -מטופש ככל שיהיה יש כיום מעין טרנד של חוברות צביעה למבוגרים לדעתי את תהני מהם מאוד , קני עפרונות צבעוניים מחק ספר ותתחילי לצבוע בבית
4.גדלי חיית מחמד? המלצה שלי חתול או דג..משהו שלא דורש הרבה אנרגיה
5.תעזרי לקהילה -התחושה של לתת היא נהדרת (אנחנו בחגים אולי להתנדב לתת שי לאנשים חסרי יכולת? אולי להתנדב בבית תמחויי? לא חסרות אופציות...מה את אוהבת לעשות?)
6.ייעוץ -ללכת לפסיכולוג לשאול להבין לדבר לחקור ולהבין מה מהות הקשר מדוע אינו אבד ומדוע ההרגשה שלך של ניפוץ הלב כ"כ עמוקה וקשה...לדבר עוזר!

כשתרגישי שהלב קצת מתאחה והבנת מה לא עבד בקשר ומה את יכולה לשפר לקשר הבא ותהיי מוכנה רק אז תתחילי לחפש קשר חדש.את יכולה גם תמיד להכנס אלינו כל יום אני משתדלת לשים כתבות מעניינות ושרשורים שבועיים תוכלי לעזור ולענות לאחרים...יש לנו פינות מעניינות שאלי את הגולשים האחרים

שיהיה בהצלחה ! עדכני אותנו במצבך מדי פעם

ommerl

New member
להעסיק את המחשבות והרגשות במשהו אחר זה לא דבר נכון בכלל!!

הדרך היחידה להרגיש רגשות חיוביים רוב הזמן היא לאפשר לעצמך להרגיש גם רגשות שליליים כשהם עולים.
&nbsp
נשבר לך הלב. הגיוני ולגיטימי שתרגישי עצב. כל רגש שעולה בך הוא הגיוני ולגיטימי..!
תאפשרי לעצמך להרגיש עצב. להרגיש אותו במלואו בלי לשפוט. לבכות עד שאין לך עוד לבכות, ואז לבכות עוד קצת.. תני להכל לצאת ואת תראי כמה מהר תרגישי חופשיה ומאושרת.
&nbsp
תלמדי קצת מברנה בראון על רגשות, היא מדהימה:
https://youtu.be/iCvmsMzlF7o

ELLA1992

New member
היי, אני מקווה שזה יעודד אותך לשמוע שבזכות שברון לב

שכזה הכרתי מישהו הרבה הרבה הרבה יותר טוב ואני איתו ביחד, במערכת יחסים מדהימה כבר שנתיים+
תחשבי על זה שאת תזכי שוב לאהוב ולהיות נאהבת, ושבעתיד אותו שברון לב שהיה נראה לך לכאורה ענק לפתע יתחיל להתגמד ואת מקומו יתפוס אושר עם אדם אחר, טוב יותר...

אחרי כמה פעמים שזה קורה

יודעים שזה חלק מגלגל החיים, להתגבר על עצמך. לבוא טרי ורענן מחדש לקשר והכרות חדשה. לפתוח למישהי את הלב, כי מי שחוסם את כל הרע חוסם גם את האפשרות לטוב.
ומי שפתוח להכניס את הטוב פגיע גם לרע.

למעלה