איך

פ א ב י

New member
איך

ואיזה בדיקות אני צריכה לערוך לבני כידי לדעת איזה תוספי מזון אם בכלל הוא צריך? ומה זה הבדיקות שיער לגילוי מתכות? אודה על תשובות

גלסטאר

New member
תוספי מזון ובדיקת שיער

שלום פאבי, עקרונית, לא צריך בדיקה כדי לתת תוספי מזון. אפשר לתת DMG, TMG, מגנזיום + B6, אומגה 3, אבץ, ויטמינים וכו' ... תוספי מזון כשמם כן הם, הם חלק מהמזון. לדוגמא אם אוכלים כבד מקבלים ברזל טבעי, אם אוכלים דגים אז הגוף מקבל את האומגה 3 טבעי, אם שותים חלב סויה מקבלים חומצות אמינו וכו' ... כך שתוספי המזון זה בעצם אוכל. כדי לדעת אם זה משפיע לטובה על הילד צריך פשוט לתת אחד אחד ולבדוק אחרי מספר ימים אם יש השפעה חיובית. לדוגמא : מצאו שאצל ילדים בספקטרום האוטיסטי קיים מחסור ב - B6 ומגנזיום ותוספת של הויטמין משפרת את יכולות הילדים. כמובן שהקשת של הילדים רחבה מאוד וזה לא משפיע על כולם אותו הדבר. לעומת זאת ניתן לבצע בדיקות דם מטעם רופא הילדים (קופת חולים - חינם) ולבדוק את המינונים השונים של הויטמינים והמתכות בגוף (כגון B6, B12, חומצה פולית, אבץ, מגנזיום...) ואז להוסיף נקודתית את אותו התוסף. בדיקת השערות באה כביכול לבדוק גם את רמת המתכות בגוף. מתכות בדרך כלל מופרשות דרך ציפורניים שיער וזיעה. לדעתי בדיקת השערות זה בלוף כי לכל אחד יש מתכות עם PDD או בלי PDD. מינון גבוה של כספית אומר שהגוף לא מפרק את הכספית אבל לעומת זאת מינון נמוך (כמו אצל הבן שלי) ... הרופא אומר שהגוף שלו סופג את הכספית ולא מפריש אותה החוצה. אז מה אני צריכה להבין מזה ? שיש לו כספית או אין לו ???
פשוט ללכת עם האינטואיציות ולא להכביד על הילדים עם "OVER" תוספים ולא להיות אובססיבים בנושא. מקווה שעזרתי, גלית

למעלה