איך

20דניאל

New member
שאלה...

שאלה פרטית... לוקחים את בת הזוג למסעדה או סנוקר או כל יציאה ואז אומרים לה (אחרי היציאה) את מה שרוצים את כל הסיבות ... איך את נפרדת?

פשוט וקל...

אומר לה את הסיבות האמיתיות שאני לא מעוניין יותר בקשר בינינו, נותן לה כמה מילים יפות על מה שהיה בינינו ונפרד בנשיקת פרידה בלחי.

עושה הכל

כדי שהוא יפרד ממני.......... שונאת לזרוק אותם אין לי רעיונות לאיך לומר את זה להם! אם זה ממש חריג אני אומרת שנראה לי שזה לא הולך ולדעתי צריך לסיים את הקשר.

ilana4ka

New member
אני לא אוהבת

לשקר או לתרץ. אני משתדלת להגיד את האמת בדרך הכי עדינה. וזהו זה פשוט חותכת עם זה. אם אני לא מעוניינת בבחור, אני לא משלה אותו.

NBGirl

New member
חח

מתי בפעם האחרונה נפרדת ממישהי שאתה אומר את זה ? כי זה ממש קשה!

כן זה באמת קשה...

יצא לי להיפרד ממישהי (ביוזמתי) רק פעמיים בחיים שלי, ככה שפעמיים אמרתי את האמת. זה אמנם היה קשה כי אני בנאדם שמזה מתלבט לפני שאני אומר דברים, במיוחד לבחורות, אני מפחד לפגוע באנשים... אבל בסוף יצא בסדר, אני חושב שלהגיד את האמת זה באמת הכי טוב. כשאני חושב על זה, ככה גם הייתי מעדיף שיפרדו ממני, אם לא יפרדו ממני עם האמת, אני לא אדע באמת מה הייתה הבעיה במערכת היחסים, משמע אני לא אלמד שום דבר מהטעויות שלי, ואחזור על אותן טעויות.

seeyou

New member
להיפרד מבני הזוג ?../images/Emo140.gif

זה החלק הלא נעים בחיים... זה שונה ממערכת אחד לשניה,בטיב ,זמן,סיבות...

Slalum

New member
"זה לא זה"

אני חושבת שזו הייתה הסיבה העיקרית לאחרונה. כל הקטע של "זה לא אתה זו אני" לא ממש נראה לי... אז יפה שאני לא רוצה לפגוע בו או משהו, אך זה עדיין לא אומר שאני צריכה להשפיל את עצמי כדי שהוא ירגיש טוב עם עצמו.

Darkwing

New member
אה, זה פשוט.

יש הרבה דרכים אבל אחת החביבות עלי היא:
טלפון מצלצל ברקע
היי, מה שלומך?
בסדר. (שיחה משעממת במיוחד)
טוב אז מה עושים יום שישי?
אז ככה. יש מה אני עושה ביום שישי, ויש מה את עושה ביום שישי וזה לא בהכרח אותו הדבר...

yofi tofi

New member
ששי,תגיד לי משו

מאיפה גלויות המהממות הללו? אני גם רוצהההההההההההההההההההה :)

jessy19

New member
פרידה...

להיפרד זה תמיד כואב לשני הצדדים ולכן אני תמיד בדיעה של להיות אמיתיים וכנים אך רגישים ולא להפיל הכל בבאת אחת אלא לשבת בשיחה בארבע עיניים ולומר את האמת ואת ההרגשה ולתמוך בזה שנפרדים ממנו.

למעלה