איך

בדדי

New member
איך

מחזירים שליטה לחיים...? קודם ההתמכרות לאלכוהול אחר כך לכדורים... עכשיו הדכאון והתלות בתרופות.... התנהגויות של חוסר שליטה חוסר שליטה במחשבות.... התנהגויות שגורמות סבל לי ולסובבים אותי איך מחזירים שליטה לחיים לראש ללב? איך?

ה מוזה

New member
כן ..זה מפחיד

פתאום לחוש שאין שליטה כשאנחנו כל כך רגילים לשלוט ברגש ופתאום הוא משתולל , חסר רסן .. מבוהל ומבהיל פוחד ומפחיד נושמים עמוק .. נשמת עמוק ?

ה מוזה

New member
את רוצה את החיים שלך בחזרה ?

את בטוחה יקירתי ? אולי נבקש חיים שונים חדשים אחרים חסרי שדים של עבר חיים של תינוק שרק נולד , דמייני לך שאת נולדת ממש לפני מספר שבועות , מתחילה ללמוד על העולם על עצמך על אנשים קרובים הפעם הלמידה תהיה שונה .. איטית בטוחה כשידיים אוחזות בך הפעם לא תלמדי לבד .. הנשימה העמוקה היא הדרך לקבל את החיים שתבראי לעצמך ילדה , רוצה עבורך גם בריאה של חיים , ולברוא מחדש חיים .. זה תהליך .. ראית פעם זרע שמייד מפריח פרח ? את גם תפרחי .. עם חיים מחודשים , כמו נבט את טומנת כעת זרעי בריאה לחיים שלך , תני להם זמן לצמוח ,תני לך זמן לפרוח שוב אני אהיה כאן לצידך לראות אותך קורנת אור , פורחת עם חיים בריאים ..עם נפש מחוזקת ,עם תקווה ואמונה

בדדי

New member
מחבקת

כל מילה שלך ואת הרעיון של בריאה מחודשת רק שלפעמים ככה בין הדמעות ורגעי האימה מרגישה שהחיים המוכרים של אז עד כמה שהיו קשים הם עדיין מוכרים ושלי ואני בשליטה.. כל כך קשה לי לתת זמן לעצמי זה נוגד את כל הלמידות שלי כל כך קשה לי לתת למישהו ללכת לצידי פוחדת כל הזמן מהפגיעה בי... אבל בהחלט מחויבת לתהליך שבחרתי רק שישנם רגעים שנראה שהראש שלי ינצח את הלב השלי, או ההפך ואלה הם רגעי חוסר השליטה....

למעלה