איך?

איך?

איך הנגן הזה בבקשה תענו לי? ולא אכפת לי מהמחיר שהוא יקר אני רוצה את זה כי יש בו חור הרחבה!

stardust19

New member
נגן ג'נרי ראי תגובותינו לנגנים

ג'נריים בפורום...עם את רוצה עם כרטיס הרחבה אני יכול להמליץ על sandisk sansa e140 1 giga

weird dust

New member
יש גם 512 שזה זול יותר

וזה יכול להיות מורחב על ג'יגה וחצי או 2 ג'יגה.

weird dust

New member
אני ההיתי הולך על משהו אחר

כמו הסאןדיסק סנסה. גם לריו פורג' יש הרחבה אבל הוא יקר יותר. בכל מיקרה אלו יותר מוצלחים.

weird dust

New member
גם הקלטה שם לא משהו לרוב

זה נגן ג'נריע בו האיכות ושאר הפיצ'רים לא שווים הרבה. יכול להיות שהוא מוצלח יותר אבל בכל מיקרה כאן אני בטוח שהנגן טוב (הסנסה).

אבל..

אבל אין מצב שאם אני הקנה ואז החברה תעשה משהו שאני יוכל להוריד מאינטרנט וא תהיה לי הקלטה?

יאיר B

New member
לסנסה אין הקלטה כי אין לו את החומרה

הדרושה לצורך הקלטה. כלומר: אין בנגן מיקורפון כדי להקליט. לכן לא יעזור עידכון מהרשת. למה את צריכה הרחבה? כרטיסי SD עולים די הרבה ואם אין לך אחד כזה שאת לא משתמשת בו בדרך כלל - זה יוצא לא כלכלי לקנות כרטיס במיוחד עבור הנגן. לתשומת ליבך.

weird dust

New member
תומך בהודעה ../images/Emo6.gif

זה באמת נכון זה די יקר וחבל. ואם צריך הקלטה וזה היעוד אז עדיף SAFA או אולימפוס שהן נחשבות טוב יותר בתור מקליטים.

stardust19

New member
אני אומר שאם רוצים לקנות נגן שיקליט

אז תשקיעו בנגנים מהסוג היקר. אם רוצים רק הקלטה-תקנו מכשיר שרק יקליט. ובקשר להודעה- חברות שמייצרות נגנים ג'נריים לא יוסיפו עידכונים לנגנים קיימים היות וזה לא משתלם להם- הם פשוט ישיקו ליין חדש של מוצרים...ואני ממש לא מבין למה צריך כרטיסי SECURE DISK ? הם עולים הון תועפות

למעלה