איך...

איך...

איך מוצאים עבודה?...ממה מתחילים?.. הרי כולם רוצים שתיהיה עם נסיון...כולם רוצים את הברמן המנוסה והתותח נכון? אז מי בעצם נותן לי את ההזדמנות להשתפשף ולהיות כזו?... הרי בשביל שאני אוכל להיות כזו עם כל הרצון והאופי והמראה אני גם צריכה שמישהו יתן לי הזדמנות נכון?!להוכיח את עצמי...להראות שאני יכולה ללמוד ושאני רוצה ללמוד לעבוד...הרי ברור שיש הבדל בין הלימודים והקורס לבין העבודה בשטח..אני יודעת . סתם מחשבות שלי... אם בא לכם תענו לי..תעודדו קצת...אולי אפילו עצות ככה באהבה... . ערב מקסים!

אני במצד זהה לשלך

אני גם סיימתי קורס, אני גם רוצה ללמוד וגם לי כמעט ואין ניסיון. לך יש יתרון...את בת. ואל תזלזלי, יש כמה מקומות שאמרו לי שהם רוצים בנות... לגבי הזדמנות, ת'אמת יש כאלה שנותנים. עד עכשיו חיפשתי מלא, פשוט עברתי מקום מקום וביקשתי עבודה. יש כאלה שנתנו צ'אנס ועבדתי כמה משמרות. מקום אחד לא חזר אלי אחרי 2, ומקום אחר לא שילם לי אז אני עזבתי אותו. יש גם אולמות אירועים שמוכנים לתת הזדמנות. אישית, אני לא אוהב לשקר, לא מרגיש עם זה בנוח אז בכל מקום אני אומר שיש לי קצת ניסיון, ולפני שהיה לי הייתי אומר שאין לי. עד עכשיו כל מי שדיברתי איתו בנושא אמר לי פשוט לשקר. להמציא ניסיון... ההמצאות הכי טובות זה או אילת, או מקומות שנסגרו. אף אחד לא יברר לגבי אילת, ודי קשה לברר לגבי מקום שנסגר. כל זה בהנחה שמישהו בכלל מברר. לגבי איך לחפש...אני יכול להגיד רק איך אני חיפשתי ומחפש, פשוט מתלבש יפה, נכנס לאוטו ומתחיל סבב...כל מקום שקיים אני נכנס אליו. לא רק מקומות עם שם איפה שיש כסף, אלא גם מקומות מפוקפקים, שאני יודע שאני אשנא את המוסיקה והאנשים, שלא יהיה שם כסף וכו'...אבל מזה מתחילים. שוב, לדעתי. לגבייך, אם את בחורה, ואת ניראית טוב, את תמצאי עבודה בקלות. ת'כלס. שימי מחשוף, תעברי ממקום למקום ותציעי את עצמך. את גם יכולה לשקר לגבי ניסיון אם בא לך...לא יודע אם כדאי אבל ברור שיש כאלה שעושים וזה עובד. דרך אגב, אם את מהצפון דברי איתי במסרים, אני אגיד לך באיזה מקומות אולי יעסיקו ברמנית... ופה אני אצטרף לשאלת המאה, האם כדאי לשקר לגבי הניסיון? ברור שזה תחום שבו כולם מכירים, אבל בינתיים דיברתי עם כמה ברמנים בחיפוש שלי, וכולם אמרו שבתחילת דרכם הם היו משקרים...עד שבנקודה מסויימת כבר היה להם ניסיון ולא היה להם צורך לשקר.

maxfain

New member
אחים שלי, אז קודם כל

את - קודם כל את בחורה, אז תמצלי את זה איפה שצריך, כמו שהבחור מעלי, וזה בדוק, יש מקומות שמעדיפים להעסיק בנות. אפילו פה יש איזה בחור שמדי פעם צץ עם מודעת דרושים, לבנות בלבד.. תנסי בכל מיני בר-אקטיבי למיניהם, הם מאוד אוהבים בנות :) ואם את רוצה מקום מסודר, זה הכל תלוי בך ועד כמה את מוכנה להתפשר. יש אנשים שמסיימים קורס ברמנים וחושבים שהם ברמנים מינימום 5 שנים ויכולים ללמד את כל העולם ולא מוכנים להתפשר על מקומות פחות זוהרים, כאן לפי דעתי הטעות.. אפשר בהחלט להתחיל ממסעדה, או בר-קפה, או כל מקום אחר שלא מתעסק רק בקפה אלא מוכר גם אלכוהול. שם תבני את האופי שלך כברמנית, תשתפשפי ותוכלי להתקדם הלאה. אתה - לשאלה שלך לגבי נסיון, אני אישית נגד לשקר לגבי הנסיון, וכמוך גם אני לא שיקרתי.. הכל תלוי בך ואיך אתה מציג את עצמך בראיון, דוגמא אישית, אני עובד במקום שדורש נסיון מהבמנים שלו, ולי לא היה, היתי בראיון עם עוד 5 חבר'ה שבסופו של דבר מתוכם אני קיבלתי את "משמרת הנסיון" בהתנדבות, ללא תשלום.. לאחר המשמרת הבוס שלי אמר לי שהתקבלתי ושאבוא גם יום למחורת וכך התחלתי לעבוד. פשוט צריך ליצור רושם מסוים לפי דעתי, ובאמת שאני מבין מקומות שדורשים נסיון כי למדתי המון במהלך העבודה שלי שם..

ערןGS

New member
העבודה הראשונה שלי

אז ככה, שבוע אחרי סיום הקורס עשיתי סבב בכמה מקומות. בהתחלה הלכתי לאיזה בר במלון, הם דיי רצו אותי, אבל הבנתי מהר מאוד שהברמן שם הוא על תקן עציץ, ובמהלך הראיון אמרתי להם יפה שלום.. אחר כך המשכתי למסעדה דיי נחשבת, הביאו לי טלפון של המנהל בר, כנ"ל במסעדה ליד. בעוד מסעדה אני השארתי טלפון שלי... בערב הלכתי עם חברים למועדון עם בר איכותי, ושאלתי את המנהל אם הם צריכים ברמן, והוא אמר שכן, ואפילו שהוא מתכוון לפטר את הברמן שהיה באותו ערב, אז באתי להם בדיוק בזמן... יום אחרי כבר עברתי ראיון, והתחלתי התלמדויות... בראיון התחריתי מול ברמן שכן היה לו נסיון, והחליטו לתת לשנינו צ'אנס, אבל בהתלמדויות הראיתו לו מאיפה משתין הדג.... עבדתי הרבה יותר זריז, ויותר נכון, שלטתי באופן מלא בדיספליי, ובנוהלי העבודה,הפעלתי את כל מה שלמדתי בקורס.... ולכן אחרי שלוש התלמדויות המשרה היתה שלי... (-: מוסר ההשכל כאן הוא שאל יאוש, הכל שאלה של תזמון ומזל. אם יש מוטיבציה, ולא מתייאשים מתחילים לעבוד! ממש לא חסרה עבודה בענף הזה, הוא מאוד דינמי, ואפילו מקום שאתמול אמר לכם "לא", יכול להעסיק אותכם שבוע הבא...

raanan9NYC

New member
התפשרויות

אין הרבה מה לעשות... רובנו (חוץ מהאנשים עם הקשרים החזקים) התחלנו באיזה בר קטן או איזה מקום ש - 90% מתעסק עם קפה וככה צברנו קצת ניסיון. המצב בארץ מהבחינה הזאת לא כל כך נורא כי יש מקומות שייתנו לך הזדמנות. המצב בניו יורק סיטי לעומת זאת... :(

למעלה