לא הערות הן לתוכן
תראה, אף אחד מאיתנו לא יודע באמת מה עושה היום סיד (אני בספק אם מישהו יודע). אז האחיין שלו אומר שהוא מצייר, יפה לו, אני קראתי שלוש ראיונות עם אנשים שקרובים לו פחות (אולי אפילו יותר), שטוענים שהוא לא מצייר, אולי, הם טועים, אולי האחיין שלו צודק, אבל, גם אם הוא מצייר, הוא כבר לא יוצר בשום אופן שקרוב למה שהיה בעבר, אם בעבר היה נכנס לטראנסים של ציור, כתיבת מילים והלחנה, היום הוא לפעמים מתעסק בציור, זה מה שניסתי לכתוב במאמר ההוא, וזה מה שאני אומר היום. סיד בארט היה אדם מוכשר בטרוף, היה לו גם כישרון לטרוף (וזה לא סתם משחק מילים), הוא היה יוצר גאון, גם בציור, גם במוסיקה וגם בכתיבת מילים (מה שמשום מה, קוראים בפורומים ליריקס או לירקות), הסמים הכניסו אותו לטארנסים של יצירה ואיפשרו לו לתת לנו הצצה לתוך מוחו המשונה, האישפוז הפסיכאטרי לא רק שיחרר אותו מהיצרתיות והפתיחות שאיפשרו הסמים הוא גם "שיחרר" אותו מהכישרון המולד שלו ומהצורך ליצור. אז פעם בכמה שבועות הוא מצייר, יופי, בשנות השביעים הוא אסף גיטרות ומידי פעם היה נכנס לאולפן, עד שזה עבר לו, אולי עכשיו הוא משתעשע בציור, זה לא מה שהיה פעם, האיש ההוא, שהנהיג את פינק פלויד, מת, במקומו חי איש אחר, שאומנם קוראים לו סיד בארט ומשהו בעינים מזכיר את ההוא מאז אבל לכל צורך ועניין זה אדם אחר, מעניין הרבה פחות ועצוב הרבה יותר. וכל מי שחושב שזה בגלל הסמים ולא התרופות מוזמן להתווכח איתי