איכות או זנות?

איכות או זנות?

הרבה פעמים רציתי לשלוח מסר לבצלאל שימליץ לי על רשומה מסוימת ולא עשיתי את זה מכיוון שזה לדעתי פשוט מוריד מהערך של הרשומה בפרט ושל הבלוג בכלל. מה אתם חושבים? האם להישאר איכותיים אך אנונימיים? או מפורסמים אך זנותיים?

wranger

New member
זנות? ../images/Emo12.gif

את מציגה את זה נורא דיכוטומי-קיצוני. למה חייבים להיות או זה או זה? אני לא חושב ששיתוף או פרסום של רשומה שלי, אם בפורום, בפייסבוק או במסר לבצלאל, מוריד מהערך שלה. להיפך, אני רוצה כניסות, אני רוצה שיקראו. מהבחינה הזו אני מעדיף להיות איכותי ומפורסם.

פנומן 72

New member
אין שום פסול לדחוף רשומות שלך

אני דווקא חושב ההפך הגמור ממך. כשאני מפעיל את המנועים שלי לקידום רשומה שלי זה לא בגלל שאני רוצה להתפרסם או שאוכל ללטף את עצמי במקומות הנכונים בגלל שהגעתי לעמוד הראשי - אלא בגלל שאני שמח שאנשים קוראים את הדברים החשובים שכתבתי. זאת אומרת, המחשבה היא נטו על הקוראים ולא על עצמי. והיות ואני משתדל שהמאמרים שלי יהיו חשובים ואיכותיים אז יוצא שאני משתדל מאוד לקדם את עצמי. שליש מהמאמרים שלי לא מאוד מאוד חשובים ולכן אני מסתפק בהצבת שורה פה בפורום. אני לא חושב שזה זנותי אלא אם בצלאל יתנה את קידום הרשומה שלי בתמורה לזה שהוא ***** אותי ב-****.

girl number six

New member
לא מכירה את בצלאל

אבל יכולתי להנחית עכשיו משפט אכזרי על עומרי חיון שמתאים לתאוריה שלך וממחיש עד כמה שזה נכון אם לא היה מדובר בפגיעה מיותרת בהומוסקסואלים

לעולם לא אשלח לו מסר לקידום

(לעזאזל, אני לא מצליחה להחליף שם משתמש) אני מאמינה שהוא קורא פה הכל, ואם לא הוא אז שאר האמונים על הקידומים. מבחינתי, די והותר לפרסם קישור פה. אני לא טוענת שזו זנות לשלוח לו מסר, אבל זה יותר מדי "פושי"*, לדעתי, וזה לא מוצא חן בעיני. *מצטערת, לשונאי, לא יודעת איך לתרגם את זה לעברית. דוחפני?
דנטל

למעלה