איכות הוידיאו של הוצאות בלורי מאיזור B

liorb22

New member
איכות הוידיאו של הוצאות בלורי מאיזור B

אני לא יודע אם רק אני שמתי לב לזה שהוצאות בלורי מאיזור B נחותות מהמקבילות להן מאיזור A.
יש לי כבר כמה וכמה הוצאות מאיזור B שאיכות הוידיאו בהן נחותות באופן יחסי. כמה דוגמאות:
1. The Expendables: Extended Director's Cut ההוצאה הגרמנית. פרסמו באינטרנט השוואה המראה באופן ברור כי ההוצאה הגרמנית מטושטשת מאוד לעומת הוצאה מקבילה מאיזור A
2. Sucker Punch ההוצאה הצרפתית - ישנם סצינות מאוד מגורענות. יתכן וזה נעשה במתכוון, אבל לא נראה לי. זה נראה ממש רע.
3. Tekken (לא להתבלבל עם הסרט של ליאם ניסן) הוצאה גרמנית. הסרט לכל אורכו מאוד מגורען. ראיתי תמונות מההוצאה האמריקאית והאיכות ממש טובה.
כמה וכמה אנשים אף העירו על כך בעמוד המוצר באמזון גרמניה.
4. Confessions of a Sociopathic Social Climber (כן, אני יודע שזה סרט טלויזיה דבילי לחלוטין).יצא בגרמניה בבלורי באופן בלעדי כך נראה לי. ההוצאה מציינת שהסרט הוא ב1080P והיא אפילו מגיעה ב-Metalpak. האיכות ממש זוועתית - מאוד מגורענת. אילמלא הייתי יודע שהסרט מ2005 הייתי משוכנע שהמקור נלקח מVHS.

יתכן ומדובר במס' מצומצם של הוצאות באיכות ירודה, אבל זה ממש מבאס לרכוש בלורי ולקבל איכות תמונה כה מאכזבת.

רק לשם האיזון אני חייב לציין לטובה את ההוצאה הגרמנית של IRON SKY ששם האיכות ממש מעולה. כנ"ל להוצאה הצרפתית של מלנכוליה. סרט דכאוני ומאכזב לאללה לטעמי, אבל הויזואליות שבו פשוט מדהימה. הצבעים מאוד עמוקים ונקיים. בהחלט יכול לשמש כדיסק דמו.

אשמח לשמוע מה דעתכם בנושא והאם גם אתם נתקלתם בהוצאת בלורי בעלת איכות תמונה מאכזבת, או לחילופין אם יש לכם המלצה לבלורי עם איכות תמונה שלא מהעולם הזה.

Soak

New member
אני יודע שזה היה קיים עם DVD

בעבר ראיתי כמה מקרים של הבדלים בולטים באיכות התמונה של מספר כותרי DVD מ-UK לעומת אותם כותרים מארה"ב. בכל המקרים איכות התמונה של הכותר האמריקאי היתה על העליונה.
לא ידוע לי אם זה קורה גם עם בלו ריי, אבל אם כן זה בהחלט מדאיג וסיבה טובה להתחיל להזמין כותרים מארה"ב בלבד.

כל הדוגמאות שנתת הם של גירסאות צרפתיות או גרמניות. אותי בעיקר מעניין ההבדל לעומת ההוצאות הבריטיות, כי זו הטריטוריה העיקרית ממנה אני קונה.

haifaboy

New member
הסתכלתי קצת על המבצע של אמאזון UK

של 3 ב 17 פאונד וראיתי שם כמה כותרים מעניינים כמו "ניחוח אישה" הנפלא ו "לתפוס את שורטי" כולם במהדורות ZONE B . כשנכנסתי לביקורת על ההוצאות באתר BLUE-RAY.com חשכו עיני היה כתוב שההעברה לבלו ריי הייתה על הפנים ולמרות שיש שיפור באיכות התמונה מה DVD הוא ממש לא דרמטי ולכן ירדתי מהנושא מהר . לדעתי הרבה מפיצים רוצים לעשות כסף קל בלי להתאמץ ומוציאים סתם מהדורות בבלו ריי וככה זה גם נראה.

למעלה