איכות החיים ביישוב

איכות החיים ביישוב

בואו נתארגן ונקח את נקיון היישוב בידיים. נתחיל בכך שבעלי הכלבים ידאגו, כפי שעושים בערים רבות, ינקו אחריי הכלבים וימנעו צחנה ומוקדי זיהום. אולי אחר כך ניתן לארגן יום פעילות ובדרך זו גם להביא למודעות הדור הצעיר את חשיבות העניין. אשמח לקבל תגובות , נירה

לארי

New member
הבעיה אינה בבעלי הכלבים ההולכים

עם כלבם ברצועה ומקפידים על הניקיון ועשיית הצרכים. הבעיה טמונה בבעלי כלבים שמשחררים את כלבם לחופשי ללא רצועה (ובמקרה הטוב הולכים לצידו), והנ"ל חופשי ומאושר (ללא בעלים בדרך כלל), "מותיר את חותמו" על כל שביל רענן ובכל בית פתוח, כולל בגן המשחקים. ברגע שבעיית הכלבים החופשיים תיפתר, תיפתר עימה גם חלק גדול של בעיית הניקיון.

amime

New member
הבעיה חמורה יותר

הצדק עם לארי. הבעיה היא שכלבים רבים משוטטים ברחובות ללא בעליהם ואף תוקפים אנשים. אתמול אחר הצהריים, למשל, תקף כלב מבית טוב ומוכר, 3 ילדות ששיחקו בגן השעשועים. הוא לא הספיק לנשוך כי הברחתי אותו, אבל הדגש הוא על לא הספיק. וכבר היו מספר מקרים שכלבים נשכו. לגדל כלב זו אחריות שבעלי הכלבים צריכים לדעת לקחת על עצמם. ויפה שעה אחת קודם.

ronpel

New member
חוצפה

אני מסכים עם עמי ולארי אבל לחוצפה של הכלבים אין כנראה סוף החלטנו בוועד להגביר את נושא לכידת הכלבים בישוב. היום לכד שלמה כלב משוטט ששיך לאחת מתושבות הישוב. היא הגיע למזכירות ופצחה בסדרת צעקות על שלמה והמזכירה. פשוט אין גבול לחוצפה - בפעם הבאה לא נחזיר הכלב לבעליו ופשוט ישלח להסגר. רונן פלג

מי זאת ????

בהחלט הייתי רוצה לדעת מי זאת אותה אישה כדי שאבהיר לה עד כמה העניין חמור מבחינתינו. שלשום התחבא חתול אומלל בגינתנו מפני כלב. הכלב הסתובב בריצה סביב הגינה וניסה להגיע אל החתול שישב מפוחד על גדר הגינה . הכלב שהיה עם רצועה כנראה שייך למישהו והיה מאוד מפחיד בגודלו ובעצבנותו מה שלא איפשר לי לצאת מהבית וללכת לספריה . האם אני צריכה להיות כלואה בביתי בגלל אנשים חוצפניים אלו?? ואם כלבה נחלת הכלל אז גם שמה , אולי אצליח לשכנעה. איילת

ronpel

New member
לא ראוי

איילת שלום לא רצוי להשתמש באתר לפרסום שמות או אשמים . שוחחתי איתה והגענו להבנה בנושא - אולי יהיה כלב אחד פחות ללכוד. רונן

גם וגם וגם...

יש צדק בדבריך, לארי, אך בוא נכניס ליישוב הרגלי שמירה וכך ייקל על כולנו. לא אחת אני רואה כלבים "מבית טוב" עם רצועה שעושים את מה שהם עושים ובעל/ת הכלב "בדיוק" מביט לצד הנגדי, שכן דברים מעניינים יותר רואות עיניו...

שיפור אייכות חיינו בישוב../images/Emo141.gif|כלב

יום יום בשעות הערב המאוחרות, גולשת אני בשמחה וסקרנות לאתר ישובנו הקטן, לראות וללמוד - מה קורה ומה נשמע. היום - יום ראשון, הנושא המרכזי היה - אייכות החיים בישוב. גיזום שיחים בצידי שבילים איסוף צואת כלבים משוטטים. אילוף כלבים נובחים ונוגסים ועוד כמה מפגעים לא נעימים אז... ועד יקר ופעיל בטוחה אני שהדברים תופסים את תשומת לבכם ושתפעלו בהקדם לשפר ולתקן את חזות ישובנו ואת אייכות חיינו. תודה עבור הכל חלי גולן

למעלה