איכות חיינו בישוב והפקק בבוקר

איכות חיינו בישוב והפקק בבוקר

רונן, הנושא אכן נדוש, מצד שני הבעיה מחמירה מבוקר לבוקר בסוף כולנו מנסים לצאת בבוקר לעבודה ומוצאים עצמנו תקועים זמן ארוך בנוף המקסים של לפיד (..חוץ משובל שיוצא על הקטנוע) ברור לי שהפתרון לא פשוט (שוטר, מנהרות של מע"צ , כביש בשלב ב' וכו.) מצד שני המצב הקיים פה בבקרים מהווה פגיעה באיכות החיים - מבקש לדעת מה הצפי האמיתי לפתרון ואם אין כזה בטווח הקרוב מציע לייצר פתרון זמני בצורת שביל עפר סיני

ronpel

New member
יש רק פתרון אחד

שוטר/מתנדב עד הקמת הרמזור ואח"כ החלפת הרמזור במנהרה. אין פתרון אחר . כולנו צריכים לפעול כדי שפתרון זה יבוצע וכך אנו עושים. גם כאשר ישתפר המצב בפקק הזה יש עדיין עוד פקקים לא פחות קשים לאחר היציאה מלפיד כך שאיכות החיים לא משתפרת בהרבה. לי לקח שעה ורבע לעבור את צומת שילת ועד ירושליים. לכיוון תל אביב המצב לא יותר טוב.

ronpel

New member
תוכניות לרמזור הוגשו לאישור

משרד התחבורה ע"י מע"צ. צפוי לקבל אישור תוך שבועיים ואז להתחיל בביצוע. ישי חובב - חבר וועד - לשימחתנו לקח על עצמו את כל נושא הצומת כפרוייקט ונמצא בקשר יום יומי איתם. אפשר להתעדכן אצלו. רונן

האם יש אפשרות לקדם את עבודות המנהרה

נראה לי מתקדם בעצלתיים. לגבי רמזור, בלי להיות מומחה תנועה אני לא רואה איך זה מגדיל משמעותית את שטף התנועה היוצאת מהיישוב. האם שביל עפר זמני זה לא קביל ? , איו"ש מלאים בשבילים כאלו. הפקקים האחרים לא רלבנטים לנושא,

kobitton

New member
שוטר בשכר

שווה לבדוק את הנושא , כפי שעושים בהרבה מקומות . ידוע כי המינימום הוא מספר שעות אבל אולי שווה להגיע להסכם . נכון שברמה עקרונית זה מצב אבסורד שאין שוטר אבל שיש כסף יש .

ronpel

New member
בדקנו בעבר

למשטרה אין עניין במשימה ומעדיפים להכשיר מתנדבים. התקיימה כבר פגישה בנושא שבוע שעבר של מושי, מזכירת לפיד ומפקד משטרת מודיעין. אבקש ממנו להכניס עדכון באתר. רונן

עדכון

בפגישתי ביום חמישי עם מפקד משטרת מודיעין, השוטר הקהילתי של לפיד ומזכירת לפיד נקבע כי למרות כל המכשולים (הציצו בארכיון) יתקיים קורס בן כ-10-12 מפגשים של 3 שעות כל אחד, אשר יכשיר את השוטרים המתנדבים לעשות את עבודתם ואף בשלב מסויים לקבל מדים וסמכויות ככל שוטר מן המניין. כפר האורנים העמיד לרשות העניין 14 מתנדבים. אני מאוד מקוה שמספר זה לא רק שלא יקטן אלא אף יגדל (מתנדבים נוספים מוזמנים להתקשר למשרד: 08-9768208). בלפיד בוחנים את מספר המתנדבים שיוכלו לקחת חלק בפרוייקט, ובתום הבדיקה (כשבוע-שבועיים) תתקיים פגישה של המתנדבים הפוטנציאליים עם מפקד משטרת מודיעין ואז תוכן תכנית הקורס בתאום עם המתנדבים.

תמרשובל

New member
../images/Emo61.gif

סיני, אתה רוצה שאני אכוון את התנועה? אני מגיע לצומת הכי מהר.

סמדריקי

New member
הסכמה מלאה

אני בטוחה שכאן כולנו תמימי דעים חייבים ללחוץ על מטה בנימין ומשרד התשתיות כעצומה קולקטיבית על מנת לסדר את הכביש או היציאה דרך לפיד שגוזלת מאיתנו לפחות חצי שעה כל בוקר האם מישהו מוכן להוביל מהלך מסוג זה אני מוכנה לעזור

למעלה