איכות חלב קפוא

קורינה3

New member
איכות חלב קפוא

שלום, 1.האם כתוצאה מהקפאת חלב והפשרתו איכותו ניפגעת ? 2.בקרוב אחזור לעבודה והתוכנית היא : לשאוב בזמן שאני בעבודה ולשמור במקרר ובסוף היום לתת למטפלת לשמור במקרר בביתה לשימוש למחרת וכך הלאה... האם עדיף להקפיא את החלב שאני שואבת או שמספיק לשים במקרר ? תודה
 
עדיף במקרר ולא במקפיא

עצם ההקפאה אכן פוגעת במרכיבי חלב-האם, ועדיף לאחסן במקרר ולא במקפיא. לפי הזמנים שאת מתארת, אין שום סיבה להקפיא את החלב. לעומת זאת, אני תמיד מציעה שיהיה בקבוק אחד במקפיא של המטפלת, למקרה הצורך. אורית מדריכת לה לצ'ה
 
איכות חלב קפוא

שלום, כתוצאה מההקפאה נהרסים חלק מרכיבי החלב (רכיבי שאינם קיימים בכל מקרה בתמ"ל). עדיף לתת חלב טרי ממקרר מאשר חלב קפוא. יתרה מזאת, כאשר ניתן חלב אשר נשאב בימים הקרובים לנתינה הוא מכיל נוגדנים אשר מתאימים למצב בריאותו של הילד. כמו כן שאיבת חלב בכמות דומה לזה שניתן על ידי בקבוק מבטיחה כי האם תמשיך לייצר חלב על פי צרכיי הילד. חשוב לציין, כי בכל מקרה עדיף לתת חלב קפוא מאשר תמ"ל, הן בשל הרכיבים שאינם קיימים בתמ"ל והן בשל העובדה כי חלב אם הוא המזון היחיד המותאם לילד שלך. בהצלחה,
 
למעלה