איכות חלב קפוא
שלום, כתוצאה מההקפאה נהרסים חלק מרכיבי החלב (רכיבי שאינם קיימים בכל מקרה בתמ"ל). עדיף לתת חלב טרי ממקרר מאשר חלב קפוא. יתרה מזאת, כאשר ניתן חלב אשר נשאב בימים הקרובים לנתינה הוא מכיל נוגדנים אשר מתאימים למצב בריאותו של הילד. כמו כן שאיבת חלב בכמות דומה לזה שניתן על ידי בקבוק מבטיחה כי האם תמשיך לייצר חלב על פי צרכיי הילד. חשוב לציין, כי בכל מקרה עדיף לתת חלב קפוא מאשר תמ"ל, הן בשל הרכיבים שאינם קיימים בתמ"ל והן בשל העובדה כי חלב אם הוא המזון היחיד המותאם לילד שלך. בהצלחה,