"איכות מסעדתית", או: מרק פטריות מוקרם
שלשום התחשק לי מרק פטריות, קנינו פטריות, אבל לא היה לי מתכון (יש את של אמא שלי, אבל הוא כשר ועל כן אינו חלבי...). עד שמצאתי משהו באינטרנט שנראה סביר וקרוב למה שהתחשק לי - כבר היה מאוחר מדי ובסוף לא הכנתי. אתמול אלתרתי, כי "כמה טעויות כבר אפשר לעשות? שימי בצל מטוגן, פטריות, מים ואבקת מרק פטריות ויהיה בסדר" (ציטוט מדוייק של חבר שלי...
) ויצא ממש טעים! חבר שלי אכל וכששאלתי אם היה לו טעים, אמר שטעים מאוד (ווואו!!! פעם ראשונה שאני מקבלת ממנו טעים מאוד!!!). אחרי שהות של כמה שניות הוא הוסיף: "איכות מסעדתית". ברור לי שהוא המציא לחלוטין את המילה השנייה, אבל הלב שלי ממש החסיר פעימה, זו בהחלט המחמאה הכי מוצלחת שקיבלתי!!! איזה כיף!!!
תצטרכו לסלוח לי על התמונות - אני ממש גרועה בצילום כנראה...
שלשום התחשק לי מרק פטריות, קנינו פטריות, אבל לא היה לי מתכון (יש את של אמא שלי, אבל הוא כשר ועל כן אינו חלבי...). עד שמצאתי משהו באינטרנט שנראה סביר וקרוב למה שהתחשק לי - כבר היה מאוחר מדי ובסוף לא הכנתי. אתמול אלתרתי, כי "כמה טעויות כבר אפשר לעשות? שימי בצל מטוגן, פטריות, מים ואבקת מרק פטריות ויהיה בסדר" (ציטוט מדוייק של חבר שלי...