איכות סביבה

איכות סביבה

אהלן, שמחתי לגלות את מרכז המיחזור החדש במישור אדומים. למי שלא יודע - רחוב האוגדה (בכיכר של רמי לוי פונים לצד השני ) עד הסוף וזה נמצא בצד שמאל. אני לא יודעת אם אתם מרוצים מהעיריה וראש העיר שלכם, אבל כאן הם עשו צעד חשוב, שאנחנו - תחת מועצה אזורית בנימין - יכולים רק לחלום עליו. (האמת שמבחינת שירותם מוניציפליים בכלל נראה שאנחנו בימי הבינים החשוכים לעומת התפיסה של העיריה שלכם). ואם כבר ידעתם על מרכז המיחזור, ואני לא מחדשת לכם, אז הנה בתור פיצוי
רשימה של דברים יומיומיים שכל אחד יכול לעשות לטובת חיים יותר טובים ולטובת הסביבה. ד"ש משכנים (כפר אדומים)....

ZiV GiLbOa

New member
שמח לשמוע משכנינו האדומים!!

אני בתור אזרח מין השורה יכול להגיד שאני מרוצה מהעירייה בכלל ומראש העיר בפרט. הם עושים המון לטובת העיר ובקרוב אני אזכה להכיר אותו ואת סגניתו. אני מקווה שגם אצלכם יתחילו לדאוג לדברים כאלה ואם לא, בבחירות בעזרת השם בשנה הבאה תחליפו את המועצה ואת היו"ר. נשמח אם תמשיכי לכתוב כאן!!

שמעתי על זה.

וכמובן שאני משתדלת כמה שיותר לשמור על זה יומיומי. האמת שהיום, הרבה אנשים מודעים לזה ואפילו דואגים לזה, ובנוסף, הנוער הוא חלק מאוד גדול מזה. עובדה, שיש כמה קבוצות נוער שפועלות למען איכות הסביבה, החור באוזון וכל הקשור בהתחממות הגלובלית. אני מאוד שמחה שהמצב הוא כזה, כי אם לא, אז מי יודע איפה היינו עכשיו ואיפה היינו עוד עשר שנים. אני מקווה שגם אצלכם יתחילו להתייחס לנושא, לפי מה שראיתי, מגיע לכם

skaramoosh

New member
גם אני ממזמן בקטע

אבל קצת קשה לי כי אין במעלה אדומים כמעט מיכלים של בקבוקים וכאלה, אם היו ליד הבית שלי הייתי יכולה למחזר אותם. אני יודעת שיש רק בבית הספר של אחי וזה רחוק נורא. ומישור אדומים? אפשר להגיע לשם רק ברכב פרטי לדעתי, אין שום תחבורה ציבורית לשם. זה ממש לא מציאותי ללכת למחזר לשם כל הזמן. חבל שאין פה מכילי מיחזור ברחובות, כמו בערים אחרות. מה שכן אפשר- אני יודעת שיש בבתי ספר ובאשכול הפיס מיכלים למחזור סוללות, אז אפשר לאסוף אותן בשקית וללכת לזרוק במחזור. אפשר לק חת לסופר שקיות מהבית, הרי בכל ביקור בסופר לוקחים איזה עשק שקיות ואחר כך שומרים איפשהו. אז אפשר להשתמש בהן כמה פעמים.

Sponge Bob14

New member
אם כבר איכות הסביבה,

שמו גם מתקנים לאיסוף שקי-קקי. הגיע הזמן.

ZiV GiLbOa

New member
גם אצלנו לא. מוזר.

לא שאני צריך, אין לי חיית מחמד חוץ מהג'וק בגינה וגם הוא לא מחמד.

למעלה