איכסה איזה מצב רוח חרא...

g i l i

New member
איכסה איזה מצב רוח חרא...

יום שישי, קבלתי מחזור אתמול, הפנים שלי נראות כמו אחרי הפצצה של אקנה, הקיבה שלי החליטה לשבות, ואפחד לא מתקשר כדי להציע לי לצאת לאנשהו אפילו לא חברות... ואני צריכה להשאר בבית עם ההורים שלא מפרגנים בגרוש... אני מרגישה רע ומרגישה שאני נראית רע, מה שאומר שאני צריכה קצת תמיכה אבל אפחד לא שם לב אפילו... מה אני צריכה לצעוק? גם כשאני אומרת הם לא שמים לב אז זה לא ממש משנה.. אוף שיהיה לכולכם שבת שלום וסופ"ש מעניין....

lady d23

New member
|: והחברים שלי, שקבעו איתי

ל9 וחצי במקדונלדס, צלצלתי.. "טל איפה אתם?" "אורות" (קניון באור עקיבא).. רציתי פשוט לחנוק אותם. אני פשוט שונאת ת'חברים שלי|: ידיד שלי, שהיה החבר הכי טוב פעם, היה אצלי אחרי המון זמן.. שכבנו לנו על המיטה שלי (לא במובן המיני, נו:/), חברה שלי מתקשרת.. מה ששמעתי שהוא אמר: "אצל דניה, כן, לא, עכשיו? איפה? טוב, ביי". אח"כ הוא ביקש שאסע איתו כי הוא לא יודע איפה זה, אח"כ החזיר אותי הביתה, היא בכלל לא אמרה שלום, הוא אצלה עכשיו, במסיבה של חבר שלה או מששהו,ואע"פ שאמר שהוא יהיה שם 10 דק' רבע שעה עברה חצי שעה והוא עוד לא צלצל. כמו שאני מכירה אותו הוא יגיד שהוא קבע עם חבר להפגש בקריות ולא יחזור הנה:/ [ואחרי כל זה הוא עוד אומר לי שממש חשוב לו שאגיע להשבעה שלו. כע כע:/]

יסטרדיי

New member
היי גילי,

קודם כל, קחי את הפיזיות שלך כמו שהיא. זה אומר, שלא נראה לי שדווקא המחזור מפריע לך או האקנה, אלא דווקא חוסר התקשורת עם ההורים, ואולי זה שנשארת לבד ביום שישי בבית? תפרידי בין הדברים, כך יהיה לך קל יותר למקד את הבעיה ולטפל בה. אז לגבי המחזור - סיפור של כמה ימים וחלאס. מקלחות נעימות, ציוד במידה הנכונה, מנוחה - וזה עובר. (עד העונג הבא, עוד חודש
) לגבי האקנה - אם זה רציני, נא לפנות לרופא עור. לגבי זה שאף אחד לא מתקשר וכו' - זאת כבר התוצאה, לא הבעיה. יתקשרו אם יהיה כדאי להתקשר אלייך - אם תהיי מושכת, ואני לא מתכוונת למראה חיצוני בלבד, מעניינת, אופטימית, מצחיקה, חברה טובה, אחת שיש לה מה לומר ויכולה לעזור או לתרום ולהיות שם, או פשוט מישהי שיש לה מה להציע (וזה נשמע רע, אני יודעת, אבל אני מתכוונת פשוטו כמשמעו). די עם המסכנות! וסליחה על הכאסח... תעשי דברים טובים בשביל עצמך: רופא עור דבר ראשון, ואח"כ... תחביבים? מציאת עניין? שיפור עצמי במובן של מה שמעניין אותך בחיים? לעשות טוב לזולת? אני בטוחה שיש לך בראש דברים שיעשו לך - ולסביבה - טוב, אז יללה, תעשי אותם! החבר'ה יגיעו (גם חבר'ה ישנים וגם ובעיקר חדשים). ולגבי התמיכה מההורים - פה נראה לי שזה הכי חשוב. קשה לי להאמין שבאמת לא אכפת להם. אולי כן נכון שלא שמו לב, במקרה, אולי היו עסוקים / עייפים/ טרודים. אז תפני את אליהם ותבקשי "בואו נדבר". או איך שנראה לך לפנות אליהם. אבל אל תשבי עם רגשות קשים כלואים. שחררי. שיהיה רק טוב.

למעלה