הצופים זו ה-תנועה שבעולם!!!!!!!!! הנוער העובד זו סתם תנועה מסריחה שקיימת רק בארץ אבל הצופים פשוט שולטים בעולם! באסה לך... הצופים הם התקווה!!! כל הכיתה בצופים!!!!!!!!!!!!!!
כל הנוע"ל באים אלינו ונובחים על הערכים שלנו בשעה שילדים מהנוע"ל נכנסים לפורום ומשמיצים את התנועה שלנו.. מותק, אתה לא מעליב פה אף אחד אבל אתה מבייש את התנועה שלך! איפה הכבוד שלך? אתה ממש דפוק מה נתן לך להכנס לפה ולרשום את זה? בעצם אם תחשוב על זה אז כלום... זה רק הזיק לך! למה להיות מטומטם? טוב אתה מהנוע"ל אני מבינה מאיפה הטומטום...
האנשים המשועממים האלו שבאים לפה ומנסים לשנות את הדעה שלנו בקשר לצופים זה נורא מצחיק! כאילו שעכשיו שמישהו אמר לי שהצופים דפוקים אז אני אפקח את עיני ואגלה את האמת... חחחח ותחשבו על זה
רק שאם הייתי כותב מה שיש לי היית מצטער על היום שכתבת את ההודעה הזאת ושאי פעם פעם נכנסת לפורום הזה, אבל כניראה היו מעיפים גם אותי מהפורום... ד"א, הייתי בנוער העובד ופרשתי תוך חודש כי ממש שנאתי את המקום הזה, ובצופים אני כבר 4 שנים. תסיק מסקנות.
אל תתינו לילד דפוק אחד לשנות את כל העמדה שלכם בקשר לנוע"ל! הנוער העובד לא חושבים רק על פוליטיקה הם כמטע ולא חושבים על זה ויש אצלנו מקום לכל אחד ולא חשוב מה הדעות שלו
דיי להשוואות המפגרות האלה שכל אחד ילך לאן שבא לו....(למרות שבנוע"ל יותר כיף.... לי בכל אופן....)
אני רק התחלתי ללכת לצופים ולפני שבוע זו היתה הפעם הראשונה שלי. אני לא חושבת שהנוער העובד הם איכסא בגלל שאני לא הולכת לשם , אז למה אתה אומר ככה ? יש מקום גם לנוער העובד וגם לצופים וגם לעוד תנועות נוער, אתה לא מסכים איתי ? יש מספקי בעיות בארץ שחנו אז למה שגם כאן נריב בנינו . כדאי שנפתור את הבעיות הגדולות ולא נעשה עוד בעיות שהם סתם לא צריכות להיות. אתה מוכן לאמר עכשיו שלא התכוונת ושלשניהם יש פעילויות חשובות וכיפ אותו הדבר ? אני הייתי שמחה לראות שככה היית אומר