איכסה..צופים!!

איכסה..צופים!!

איכסה אנשים..מה אתם הולכים לצופים?? לכו לנוער העובד..!!!! הנוער העובד הכי שולט!! רק שתדעו שהצופים הם סתם קופים..

Stanga Chick

New member
עאלק!

הצופים זו ה-תנועה שבעולם!!!!!!!!! הנוער העובד זו סתם תנועה מסריחה שקיימת רק בארץ אבל הצופים פשוט שולטים בעולם! באסה לך... הצופים הם התקווה!!! כל הכיתה בצופים!!!!!!!!!!!!!!

איפה הערכים שלך?

כל הנוע"ל באים אלינו ונובחים על הערכים שלנו בשעה שילדים מהנוע"ל נכנסים לפורום ומשמיצים את התנועה שלנו.. מותק, אתה לא מעליב פה אף אחד אבל אתה מבייש את התנועה שלך! איפה הכבוד שלך? אתה ממש דפוק מה נתן לך להכנס לפה ולרשום את זה? בעצם אם תחשוב על זה אז כלום... זה רק הזיק לך! למה להיות מטומטם? טוב אתה מהנוע"ל אני מבינה מאיפה הטומטום...

Meijen Shaggy

New member
מטומטמים לא מתים, ../images/Emo15.gif

הם רק מתחלפים. אל תטרחו לענות, היא לא תחזור כדי לקרוא את התגובות שלכם.

Octobia

New member
חחחח אני גדלתי ללמוד שאומרים...

את הפתגם הזה על פראיירים אבל ניחא (ועל תשאלו אותי אפילו מה הקטע הזה עם ניחא, אני פשוט מתה על המילה הזאת
)

Octobia

New member
../images/Emo23.gif איך אני מתה על...

האנשים המשועממים האלו שבאים לפה ומנסים לשנות את הדעה שלנו בקשר לצופים זה נורא מצחיק! כאילו שעכשיו שמישהו אמר לי שהצופים דפוקים אז אני אפקח את עיני ואגלה את האמת... חחחח ותחשבו על זה
פחחחחחחחחח...

SAG E

New member
יש לי תגובה

רק שאם הייתי כותב מה שיש לי היית מצטער על היום שכתבת את ההודעה הזאת ושאי פעם פעם נכנסת לפורום הזה, אבל כניראה היו מעיפים גם אותי מהפורום... ד"א, הייתי בנוער העובד ופרשתי תוך חודש כי ממש שנאתי את המקום הזה, ובצופים אני כבר 4 שנים. תסיק מסקנות.

זה לא היה חכם במיוחד אבל....../images/Emo94.gif

אל תתינו לילד דפוק אחד לשנות את כל העמדה שלכם בקשר לנוע"ל! הנוער העובד לא חושבים רק על פוליטיקה הם כמטע ולא חושבים על זה ויש אצלנו מקום לכל אחד ולא חשוב מה הדעות שלו
דיי להשוואות המפגרות האלה שכל אחד ילך לאן שבא לו....(למרות שבנוע"ל יותר כיף.... לי בכל אופן....)

את ממש טועה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בצופים הכי כיף, טוב....... גם בנוער העובד כיף......... אבל בצופים יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

אתה נחמד כמו השם שלך כנראה ../images/Emo5.gif

אני רק התחלתי ללכת לצופים ולפני שבוע זו היתה הפעם הראשונה שלי. אני לא חושבת שהנוער העובד הם איכסא בגלל שאני לא הולכת לשם , אז למה אתה אומר ככה ? יש מקום גם לנוער העובד וגם לצופים וגם לעוד תנועות נוער, אתה לא מסכים איתי ? יש מספקי בעיות בארץ שחנו אז למה שגם כאן נריב בנינו . כדאי שנפתור את הבעיות הגדולות ולא נעשה עוד בעיות שהם סתם לא צריכות להיות. אתה מוכן לאמר עכשיו שלא התכוונת ושלשניהם יש פעילויות חשובות וכיפ אותו הדבר ? אני הייתי שמחה לראות שככה היית אומר

למעלה