איכסה.

DarlingAdam

New member
איכסה.

תקראו את ההודעה בלינק, תקראו את זו שאחריה, ומי מכם שמסוגל להגיב בנימוס, שיסביר בעדינות למה הם מטומטמים, בסדר? כי אני פשוט לא יכול.... הנה דוגמאות: <<אתה בת? אין דבר כזה. יש לך זין, אתה בן.>> <<תישאר מי שאתה כמו שהטבע עשה אותך- בן. תעשה מה שאתה רוצה עם מי שבא לך. אני אישית לא ממליץ לך לעשות עגיל בטבור- זה פשוט לא משהו שבנים עושים לפי דפוס חברתי. >> <<ורק שתדע, למרות שאני לא הומו- אני מכיר כמה אנשים שכן, ואין לי בעיה איתם, וזה לא הופך אותם לפחות בנים ממה שהם היו!>> <<. המין שלך הוא נקבה אולי, אבל המגדר שלך הוא זכר. מגדר נקבע על פי איבר המין. מין... הממ... לא בטוח לפי מה זה נקבע.>>

יו איפה

New member
בדיוק...

לאנשים עדיין קשה לראות את כל התמונה ומה שהם כן רואים לא תמיד ברור להם בקיצור לא עשה לי טוב כשקראתי את תקציר התגובות המוזרות שאדם הביא...

stavit10

New member
אני ניסתי להגיב..

מקווה שלא יצאתי מפגרת:) אניווי אתן ואתם מוזמנים ומוזמנות לראות את תגובתי.. ביי, סתיו

stavit10

New member
יששש קיבלנו התנצלותתתת!!!!!!!!|חיבו

סתכלוווו:))) "סליחה...ובאמת בורים. כי מטומטמים זה טיפשים- ובורים זה אנשים בלי ידע... ובאמת, לא ידעתי- אף פעם לא ראיתי את זה ככה. תהנו מהחיים.... עכשיו אני יותר מבין. וסליחה, אבל אני הבן אדם בערך הכי לא נאור-יפה נפש בעולם. ורק ניסיתי לעזור וזהו. וביי..." ישש קיבלנו התנצלות:)))))))))) אני רוצה להודות לאמא, אבא, הכלב שוקי (כי אין לי כלב אז אני מאמצת אותו באופן זמני:), האחות שהולידה אותי, המוהל שלי (למה לא חתכת קצת יותרר?), השכנים החדשים שאני לא מכירה, נהג האוטובוס שהסיע אותי אליהם, הקבצן שראיתי ברחוב.. סתם... קצת נסחפתי:)))

יסמין 28

New member
בעניין המוהל

ראיתי בדיחה באינטרנט לפני כמה ימים, "איך הטרנסיות היו כשהן עוד היו תינוקות" רואים תינוק יושב במיטה, מסתכל למטה וחושב, "הדבר הזה בטח ייפול כמו שהגלד מהטבור שלי נפל, נכון???"

למעלה