איכסה!~!!!!!!!!!!!!

nisso k

New member
איכסה!~!!!!!!!!!!!!

מצטער על המילה הטעונה אבל הביצוע שלהן באירוויזיון היה מגעיל....! לא רק שהן ששרו קול אחד..(בלבד) הן גם זייפו בצורה היסטרית בו! אני הייתי בשוק רציני כשראיתי שהן הגיעו למקום שלישי!!!!!!! אוף..איזה עולם עקום!! אכשיו אני רוצה לראות מי חושב שהן היו יותר טובות מישראל..................

Mrs James

New member
אני חושבת!

ליאור נרקיס לא מגיע להן לקרסוליים! וזה עובדה! הן מקום 3! והוא 19!! יש קצת הבדל לא?

15kitten

New member
זה לא קשור.....

הם זכו בגלל הפרסום לא בגלל השירה...כי השירה היתה נוראית זה נס שהם בכלל במקום שלישי!

Liricooli

New member
../images/Emo45.gif

הן זייפו פעמים רבות, והשיר עצמו גם לא היה משהו בכלל. לירי, שבמקרה עבר פה.

Dumbo

New member
אני חושב!

אתה לא חושב שיש סיבה שישראל במקום ה-19(!)??? נוו, נכון, תגיד עכשיו שיש אנטיסמיות ובלה בלה בלה... אבל לא עד כדי כך! לא משנה מה יקרה, אין סיכוי שמקום 19 יהיה יותר טוב מהמקום השלישי, בלי קשר למדינות שלהם.

nisso k

New member
לא יאמן...

אתם מאד מאד נאיבים! מצטער אבל העיניים שלכם סגורות.... אני רוצה לראות מי אומר לי שאין אנטישמיות ושזה לא השפיע!! עזבו..לא משנה. טאטו אתן מסריחות, כל הכבוד על הפירסום אבל חוץ מפוזות אין לכן כלום

Mrs James

New member
תראה זה נכון שיש אנטישמיות

אבל עובדה שצרפת היא המדינות הכי אנטישמיות וקיבלנו ממנה נקודות!!! אז לא ממש קשור!! וזו דעתך לטאטו...וכל עוד אתה מפורום הזה לאוהבי טאטו תשמור את דעתך המגעילה עליהן לעצמך...במיוחד עכשיו שיכול להיות שהן מקום ראשון!

Dumbo

New member
שים לב...

אני אמרתי שהאנטישמיות לא יכולה להשפיע כ"כ הרבה, יש הבדל די משמעותי...

Dumbo

New member
סליחה על טעויות ההקלדה:

אנטסימיות = אנטישמיות

למעלה