איכסה

מיטללל

New member
איכסה

יש לי ידיד שאני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש אוהבת אותו יש מישהי, שפעם הייתה חברה שלי ואני ממש ממש ממש ממש ממש לא סובלת (וזה נדיר שאני לא סובלת מישהו, היא פשוט שטן מלא רוע טהור) בכל מקרה הוא ממש אוהב אותה. והם ידידים טובים. וזה מעצבן אותי ומסתכל אותי. וזה גורם לי לכעוס עליו. (?) מה אתם אומרים? להתעלות על עצמי או לגרום לו להבין שהיא שטן?...

קטרפי

New member
אל תנסי יותר מדיי ../images/Emo110.gif

סביר להניח שהוא יודע כמה את לא סובלת אותה, אבל אם הוא התקרב אליה אז אין לך הרבה מה לעשות עם זה. גם אם היא כול כך גרועה אז עדיף שתתני לו להבין את זה לבד, נכון שאת לא רוצה לראות אותו ניפגע וכול זה, אבל לא כדאי שסתאם תפרידי ביניהם ובסוף את זאת שתצאי מנייאקית

מיטללל

New member
הוא לא יודע

אני פשוט מתעלמת ממנה... אני לא בן אדם שמפזר שנאה או כעס.

זכוכיות

New member
מקרה מוכר, מוכר מדי...

לזכותי יאמר- הוא ידע שאני מתעבת אותה עוד לפני שהם התקרבו. לזכותי יאמר2#- תוך כמה חודשים הוא בא ואמר שצדקתי בכל מילה. לזכותי יאמר3#- עכשיו הוא החבר שלי (הוא היה צריך להיות גם אז... אבל הזונה ההיא...)

liontamer

New member
איזה יופי!

נשים תמיד כל כך עדינות כל כך מבינות ואף פעם לא מסוגלות לשנוא אחת את השנייה אף פעם לא ברוטליות המזל הוא שלפחות אתן לא מספיק חזקות כדי להרביץ את התורות שאתן מאמינות בהן. נכון, גם לי היו מקרים שחבר שלי יצא עם כל מיני יצורות. לפעמים אנשים מסונוורים ולא עושים את הבחירות הנכונות של האנשים. מנסים להראות את הבנאדם מהנק' מבט שלך. מביאים אותה בתחכום. לא צריך לסבול כי איזה חבר טעה והתחיל לצאת עם אריות ים או שעוד פעם הביא חברה בת 12 עם החבר'ה לפאב (ייסלחו לי בנות ה12, שום דבר אישי) מסבירים לו שאין לך שום אמביציה להסתובב עם אותם אנשים, וכשהוא רוצה להיות איתך, שידאג שהוא משאיר כל מה שצריך אילוף בבית. לאון שעל כן נאמר "הייתי לפני, יהיה גם אחרי"

תגרמי לו להבין שהיא שטן../images/Emo9.gif

לי קרה מקרה זהה, וניסיתי לגרום לו להבין שהיא כלבה אבל הוא לא הקשיב כשהיא בגדה בו הוא בא אליי והתנצל, וקילל את עצמו על זה שלא הקשיב לי קודם, אז לדעתי תגידי לו-זה רק לטובתו אגב, אני לא חדשה-רק החלפתי שם (מי שמכיר אותי יודע
)

Cobe Anan

New member
הקשר איתה מסוכן בשבילו? הוא ייפגע?

אם כן, אז מחובתך להזהיר אותו. אם לא- תתעלי על עצמך. את לא רוצה סתם לקרוע אותו, נכון?

למעלה