איכססססססס

איכססססססס

זה מה שיש לי לומר על העבודה שלי ואני חייבת למצוא תוך שבוע עבודה חדשה
בחיים לא עבדתי במקום שכל הזמן מנסים להקטין אותך, במקום לעזור ולהסביר רק מעירים בצורה לא יפה (בלשון המעטה) אני עדיין בהלם מה"שיחה" שנקראתי אליה הבוקר... אח"כ הייתי בדואר והבחור שם שאל בהלם אם אני עובדת בחברה X, עניתי שכן והוא אומר לי לא להרבה זמן, שאלתי למה, אז הוא אומר לי שהמזכירות שם מתחלפות בקצב של אחת לכמה חודשים
באמת מעניין למה.................................

ע ו פ ר ה

New member
בהצלחה כמו שבאתי

תתחילי כבר לחפש. מאחלת לך למצוא עבודה טובה יותר (יחס, שכר וכל שתרצי), מהר. באהבה עופרה

אוסה

New member
פיכססססססס יאלה לצאת לחפש ומהר!

והם ..שמצאו פראירית אחרת!

הנה למה חרא לי שם

עכשיו אפשר סוף סוף להוציא את כל הג'יפה החוצה כשאני בבית.... אני עובדת באיזה שהיא חברה פרטית קטנה (יחד איתי שישה אנשים ס"ה) בערך חודש וחצי. קיבלתי חפיפה זריזה של כמה שעות כי המזכירה הקודמת לא הייתה מוכנה להשאר שם דקה אחת יותר מידיי ומכיוון שעבדה שם רק שיבעה חודשים, היא לא הייתה מחוייבת לשבועיים. מהיום השני לעבודה הם ציפו שאדע לעשות את כל העבודה במלואה, בלי טעויות וגם בלי לשאול שאלות, כי כל פעם ששאלתי ניסו להוציא אותי מטומטמת. כשכבר היו שגיאות פה ושם במקום לעזור לי לשפר פשוט היו יורדים עליי ומקטינים אותי. לפני כחודש הקלדתי מסמך בעברית ואחרי שהדפסתי אבל לפני שמסרתי את המסמך ראיתי שכתבתי צ במקום מ (אותיות סמוכות במקלדת), תיקנתי את טעות ההקלדה ושמתי את המסמך המתוקן בטריי ואילו את הטעות שמתי לגריסה, איך שהוא המסמך הגיע לידיים שלהם ולקחו אותי לשיחה של שעה על איך אני עושה טעות כזאת, איך אני לא שמה לב ועוד בלה בלה (ונשבעת שתיקנתי לפני שראו) היום הבוסית שלי לוקחת אותי לשיחה, תשמעי, את לא מספיק ככה ואת לא מספיק ככה ואני משלמת לך כמו למזכירה בכירה (פה הייתי בשוק, 4500 ש"ח, 8-5, כולל נקיון המשרד כולו וכלים שלהם על הבוקר ואני מקדימה ברבע שעה כדי להספיק לפני פתיחת המשרד ובלי הפסקת צהריים) ובגדול אמרה לי שתוך שבוע עליי להתאפס על עצמי או ש....... בקיצור, בחיים לא עבדתי במקום שכ"כ מנסה להקטין אותי, שכשיש טעויות במקום לומר לי עליהן רצים "להלשין" לבוס/ית.... כל הזמן מרגישה שמנסים להראות לי כמה אני מטומטמת (וביננו, אני ממש לא, הלוואי ולבוסית שלי היה קצת מהאינטילגנציה שלי) אז עכשיו הבנתי שבעצם הם לא רוצים שאני אשתפר, אלא להחליף אותי (לדעתי הם רוצים להכניס את אשתו של אחד העובדים הקבועים ובגלל זה כל הסיפור) ואני צריכה עבודה דחוף, כמה שיותר מהר. כל עוד אני שם, איך לעזאזל אני יכולה ללכת לראיונות עבודה? והאם כדאי לי לכתוב את המקום הזה בקו"ח או להשמיט את הפרט הזה? אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
אין לי מצב רוח בשיט

פ ו ז מ ק

New member
נשמע באמת מקום עם יחס חרא.

ולגבי הקו"ח - אם זה תקופה ממש קצרה, אז אולי עדיף שלא להזכיר.

zahav2007

New member
האמת,הרגשתי את האיכסה ממה שכתבת...

וזה גם בגלל שהרגשתי דברים דומים במקומות עבודה קודמים,וזה עושה נורא רע בנשמה
אבל לא נורא,תשמחי שאת עוזבת מקום כזה,ושהם יילכו לעזעזל! תתעודדי
יהיה טוב! תכתבי כשתרגישי צורך להוציא... המשך יום נפלא זהב

catmike

New member
מה אני יכול להגיד...

עכשיו שוק העבודה, כמו שאני רואה את המצב, לא במצב רע. אז זאת לא בעיה. זה לא הם עושים לך טובה שנותנים לך עבודה, זו את עושה להם טובה שעובדת בתנאים כאלו תמורת 4.500 לחודש.

zahav2007

New member
בהצלחה גדולה במציאת עבודה חדשה!../images/Emo24.gif

אני יודעת איך זה מרגיש...לצערי! עברתי המון בתחום העבודה בחיי הצעירים... זו הרגשה מגעילה שאת מרגישה לא מוערכת במקום עבודתך,ושאת לא במשבצת המתאימה! אבל כניראה שכל מקום כזה,זה סוג של שיעור לחיים...ויש סיבה שאנחנו עוברים את זה! אז קחי את הטוב משם,ואת הלקחים שלמדת....ומקווה מאוד שהמקום הבא יהיה יותר טוב עבורך!!! בהצלחה ענקית באהבה זהב

למעלה