איכססססססס

LaLyBLooM

New member
איכססססססס

אני מופיעה למעלה ורואים אותי בתמונה!! איכססססס חחח... איך נבהלתי שראיתי את עצמי בפורום פתאום :-| חבל שזה לא אורלנדו לידי :-| טוב, לא נורא זה מארק מלהקת A1

jimcarrey

New member
יפה יפה ../images/Emo6.gif

יש או לי עוד מישהו בפורום שפגש שחקן או כוכב ? אני דיברתי עם ג´ים קארי אבל לא פגשתי אותו (בקרוב מאוד) ניפגשתי עם גדי גוב , מיכל זוארץ , טל ברמן ועוד כמה אבל הם לא נחשבים בשבילי הם לא (הוליוודים)

LaLyBLooM

New member
אה...

ג´ים קארי?? ואי, איזה מגניב, איך דיברת איתו? אני פגשתי זמרים, בתור מעריצת פופיסטים כאלה אז את איי1, בלו, ניק קרטר, ג´רי האליוול, טרוואיס, ליברטי X, קיילי מינוג פחות או יותר ועוד פחות מוכרים זה לא בעיה לפגוש להקות פופ למיניהם באנגליה ואני מניחה שגם בארה"ב, אתה פשוט הולך להיות בקהל של איזו תכנית טלויזיה כזאת כמו TOP OF THE POPS למי שמכיר וזהו פחות או יותר

LaLyBLooM

New member
כן

5 פעמים בערך... הוא זוכר אותי, הוא בטח חושב שאני מה זה קרציה פגשתי דיי הרבה מפורסמים אבל כוכבי מוסיקה בעקרון זה הרבה יותר מסובך לפגוש כוכבי קולנוע :-| זה נורא מבאס עכשיו שאני כל כך אוהבת את אורלנדו

jimcarrey

New member
פעם גם סידרתי

שג´ים יתראין בפורום סרטים (אולי מיצי זוכרת) אבל זה לא משנה כי רובם לא האמינו שזה הוא אגב ג´ים קארי ממן לי את האתר שלי

למעלה