איכסססס

איכסססס

איכס...תנועת הצופים אני ממש שונאת!! זאת סתם תנועה מסריחה.הייתי בה כולה 3 חודשים (אולי פחות) והאנשים שם ממש חארות!!! אני לא מבינה אתכם יש הרבה יותר תנועות נוער שיש שם אנשים טובים ואוהבבים אחד את השני!מי שנמצא בצופים פשוט חושב רק על עצמו.לא חושב על האחר. כולם שם סנובים!!! אני לא מבינה אתכם מה אתם עוד עושים שם??? ביי

תשובה אלייך יקירתי

קודם כל מתוקה אני כבר שנתיים לא בתנועת נוער. אני בצבא. לעומת הצופים אני הייתי בתנועת נוער. שאיכפת לה מהזולת, אומנם לא מכירים כ"כ את התנועה הזאת אבל יש לה הרבה סניפים בארץ. ומתנדבים אצל כל מיני אנשים עם בעיות מסויומות. כמו: תסמונות דאון..ועוד..בצופים איכפת לכם רק מעצמכם ולא מהזולת. ושמה של התנועת נוער הזאת זה "נוער לנוער" כשמה כן היא. אז "הצופיפניקים" תפסיקו לחשוב רק על עצמכם ותסתכלו גם מסביבכם. ביי

hadas45

New member
תגובה

חמוד שלי אם נוער לנוער זאת לא תנועת נוער אז מה זה בדיוק?? ברור שזאת תנועת נוער ויותר שווה מהצופים המגעילים.תאמין לי שהיא הרבה יותר שווה מהצופים!!! ביי

סבבה...

אבל לא הבנתי בדיוק מה העניין איתכם אין אצלכם חניכים נכון, ז"א מתחילים מכיתה ט´ וגם אין לכם טיולים אז מה אתם עושים??

תגובה...

מאיפה המצאת את השטויות האלה שאין לנו חניכים ולא יוצאים לטיולים??? ברור שיוצאים לטיולים ויש חניכים. ומתחילים מכיתה ח´. מה עושים?? מה שאתם עושים רק הרבה יותר טוב!! יש גם כן פעילויות... ביי

Meijen Shaggy

New member
*מפהק* ../images/Emo15.gif

את לא שווה אפילו את התוכן של ההודעה.

greeneye

New member
למישהי בלי שם

אני מודה שזכותך המלאה להביע את דעותייך בפורום, אך בבקשה אל תתחילי לכתוב דברים כמו: "אני שונאת את הצופים!" כי את דעותייך את יכולה לשמור גם לעצמך...(בלי להישמע רעה, זו לא הכוונה שלי) או כמו "לא חשוב להם מהזולת, אלא רק מעצמם", כי אני ממש לא יודעת איזו תנועת צופים יש לך במקום בו את גרה, או איזה מדריכים היו לך, אבל אצלי לפחות, יש כמעט כל שבוע התרמות ואסיפת חפצים כמו: תנורים משומשים, בגדים, ועוד כל מיני חפצים למען עניים, ובעלי קשיים, אוטיזם, ותיסמונת דאון. אני אישית- צופיפניקית בכיתה ז´, ואני מתנדבת לכל דבר אפשרי. הייתי רוצה מאד להתנדב גם בעמותות חי, אך באזורי אין כאלה, ואין לי גישה להגיע למקומות האחרים. בזמני החופשי אני מתנדבת בבית החולים הווטרינרי- בעבודה משרדית ווטרינרית. ותמיד מחכה שיתקשרו אלי מ"עזר מודיעין" (שגם שם אני מתנדבת) בקשר לארגונים שהם מבצעים לנכים. אז בבקשה אל תכלילי. אני מקווה שמההודעה לא יצא שאני מרושעת או משהו, רק שזה קצת פגע בי. השבט שלנו טורח מאד, ומנסה להעניק לזולת כמה שיותר. מצטערת שיצא לי ארוך- רק הבעתי את דעתי. רק שאלה אחת יש לי אלייך (ואת ממש לא חייבת לענות) אבל,מאיזה שבט היית בצופים (באיזו עיר/ישוב)? או לפחות מאיזו הנהגה?

ל greeneye

שלום לך..אל דאגה לא נשמעת מרושעת זה בסדר זכותך. אני אמרתי את דעתי ואת אמרת את דעתך.אז ככה, אני מראשל"צ הסיבה שנכנסתי לצופים זה כי רציתי להיות בגרעין נח"ל ובתנועת נוער שבה הייתי כפי שאמרתי "נוער לנוער" אין גרעיני נח"ל אז נכנסתי לצופים ל3 חודשים.אני מראשל"צ אז אם אני לא טועה הייתי בשבט "שורק". מצטערת עם זה פגע לא התכוונתי פשוט רציתי להראות לכם שהצופים זה לא הכול בחיים ויש עוד דברים חוץ מעצמכם. ביי

למעלה