איכסססס,

ליאתו

New member
טורפדואית, אני שמחה שאת עדיין כאן

קניתי, קראתי, אני חושבת שזה כן ראוי לתגובה, ואני חושבת שזה ראוי לתגובה פמיניסטית. זה פחות או יותר מציג טרנסיות כאופציה לגיוון חיי המין שלך (הגבר הסטרייט, בדרך כלל). כותרת המשנה היא "כך הפכו הטרנסקסואליות לתופעה חברתית סוחפת, ובאופן מפתיע, גם לפנטזיה מינית לגיטימית של גברברי ישראל". אני יכולה לנסות לסרוק את הכתבה, אבל, אדם, אין בעיה עם זכויות יוצרים? בפורומים האחרים שאני גולשת בהם נזהרים בזה מאוד. מה אתה אומר? זה בהחלט בהחלט ראוי לתגובה, אם תרצו אני יכולה לנסח משהו עד מחר בערב (אני מצטערת שלא קודם); אבל זה יהיה כפמיניסטית שרואה בזה ייצוג משפיל של נשים. אולי עדיף שטרנסית תכתוב משהו, כי אני, בכל זאת מישהי מהצד? אני לא בטוחה עדיין מה אני יכולה לכתוב, אבל זה יהיה משהו על זה שמציגים טרנסיות כאובייקט מיני בלבד וסליחה, אני בטח אמצא ניסוח יותר טוב, כדובים מרקדים בקרקס (ואני מצטטת: "קוקסינליות מדוגמות נכנסות חינם למסיבות, בעיקר למסיבות גייז, לא מעט בגלל האטרקציה שהן מהוות דווקא לקהל הסטרייטי שפוקד את המסיבות האלה" ובהמשך "זה כבר הגיע למצב שאפילו לאירועים יחצניים ומסיבות השקה הן מוזמנות, כדי להכניס צבע ואקשן" ועוד ועוד. ההמשך עוסק בפנטזיות של גברים סטרייטים ובאלה שזה "כבר לא מגעיל אותם" וכו'). בכל אופן, באותו גיליון יש ראיון מדהים לדעתי עם דניאלה דנילוב, שמתמודדת בכבוד עם הניסיונות של המראיין לגרור את הראיון לכיוון צהבהב, והמראיין בחר להביא את דבריה בשלמות: כשהיא מתעלמת משאלות שלו, הוא נותן לה לדבר. זה ראיון יפה, לדעתי. אפשר להנגיד אותו לכתבה שאחריו או משהו.

DarlingAdam

New member
איכסססס,

כתבות ברייטינג. אני רוצה לשלוח מכתב אבל אני לא בטוח שאני מסוגל לנסח הסבר על כל הבעיות שהיו בכתבות ה so called תומכות וחיוביות. on the bright side, to some at least, i'm back :)

שרימפי

New member
טוב, אחרי קריאה של הגליון השבועי

אני גם מזועזע. לא הבנתי את הקלות הבלתי נסבלת של השימוש במילה "קוקסינליות" וגם ההגדרה של "גבר כלוא בגוף של" או להיפך לא הטיבה עם הבחילה שקיבלתי מהגליון השבועי.

ליאתו

New member
מה, אז ממש לקנות רייטינג?

אבל אני בכלל לא רואה טלויזיה! הבנתי את הראש אבל.

ליאתו

New member
כדי לכתוב להם מכתב זועם, כמובן

שמסביר בדיוק איפה הם טעו ולמה, מכתב כועס אך גם מדויק וחד כתער. לחנך, ללמד, לשפר, להאיר עיניהם של אנשים, להלחם בבורות, לשנות את העולם ולהפוך אותו למקום נסבל יותר לחיות בו. אבל אולי רייטינג לא שווים את המאמץ.

ענבר פ

New member
למה רייטינג אינו שווה את המאמץ?

אם רייטינג לא שווה את המאמץ, הרי שמגזינים אחרים אינם שווים גם. תתחילי בקטן, אולי תגיעי לגדולים...(וגם אם לא תגיעי לשנות ולחנך את העולם, לפחות יהיו מודעים למצוקתך).

ליאתו

New member
יאללה, אני אשמח לקחת על עצמי

את האתגר, אבל אני אצטרך עזרה. הרי כל מה שאני יודעת על טרנסג'נדר למדתי מכם. אני אקנה את הרייטינג הזה, ואכתוב משהו לשיפוטכם?

ברייטינג כמו ברייטינג-הרייטינג קובע

הם לא ניסו לתמוך או משהו כזה אלא ניסו להעלות את מחירות הגיליון ע"י כוסית מהממת בשער וכותרת פרובוקטיבית בהתאם. באופן כללי, הם לא תומכים ולא כלום אלא סתם מסמנים את מה שהם מגדירים כ"טרנדים". אין בתגובה שלי כאן משום ניסיון להגן עליהם אבל בניגוד לעיתונים אחרים המציגים עצמם כאחראיים מבחינה חברתית/מוסרית ומטיפים מוסר לכל עבר, הם מציגים את עצמם כעיתון שטחי, רדוד, צהוב וקלוקל. מה נכתוב להם שהם שטחיים ומטומטמים? הם יודעים את זה...

אורי 0

New member
השאלה פשוטה:

האם רייטינג כולל מדור "מכתבים למערכת"? אם כן - שוה לכתוב: להעלות את כל הכתבה לכאן. לחבר תגובה נזעמת שתֵחַתֵם על ידי כל הכותבותים בפורום. אם לא- לא.

התשובה גם היא פשוטה.

כן. יש מדור בשם 'פידבק'. אין לי סורק אבל אשתדל מחר להקליד את הכתבות ולהעלות אותן לכאן.

ליאתו

New member
תבורכי מנשים

חיפשתי את זה קצת ביומיים האחרונים, אבל לא הצלחתי למצוא (טוב, לא חיפשתי מאוד ביסודיות). עוד דבר: כמה ארוכות התגובות שם, כלומר כמה מילים מוקצות לתגובה?

למעלה