איכס איזה אנשים מגעילים יש במדינה הזאת

R h o n e

New member
איכס איזה אנשים מגעילים יש במדינה הזאת

במשך השבוע אני וחברים שלי אספנו קרשים לל"ג בעומר, לא הייתה פעם אחת שלא הזמינו עלינו משטרה! ולמה? כי אנחנו פושעים? לא! סתם חבורה של ילדים רגילים שבסה"כ רצתה לעשות מדורה בל"ג בעומר!! הפעם הראשונה הייתה אישה מגעילה, מרירה וזקנה שבלי בושה צועקת אלינו "הי! תעצרו! עברתם עבירה פלילית! אסור לגנוב עגלות מהסופר! אחת אפס אפס !! הניידת בדרך" איזה עגלות אלה בדיוק היו?? עגלות סופר מגעילות שמצאנו ברחוב ומזל שהשוטרות היו נחמדות ולא עשו לנו כלום בפעם השנייה.. "גנבנו קרשים" איזה שני תושבים מגעילים זקן וזקנה ראו אותנו "גונבים קרשים" מהרחוב הם התקשרו למשטרה המגעילים והמשטרה באה והכריחה אותנו להחזיר תקרשים, על אף שעובדי האתר בניה הסכימו לנו!! איכס בא לי לבכות מרוב כמות האנשים הדוחים והקנאים שיש במדינה הזאת כולן זקנות מרירות שבטח לא היה להן קרש אחד בילדות לעשות מדורה אז מתחילות להלשין אפילו פעם אחת הבעל של הזקנה אמר לה "עזבי הם ילדים" תראו לי ילד אחד שלא "גונב" קרשים או "גונב" עגלות בל"ג בעומר!! יאללה שילכו להזדיין כולם זה הכי מרתיח שיש נשבע לכם בא לי לפנות לעורך ידיעות אחרונות לכתוב כתבה על האנשים המגעילים האלה בעע

plane crazy

New member
הם המציאו את השירים

את התרופות את בתי ספר את הבתי חולים את המכוניות ויש עוד מלא דברים טובים שהם המציאו.

מכונית מזהמות,,,כן

את כדור הארץ שלנו בתי הספר הופכים אנשים לרובוטים צייתנים בתי החולים הטובים יותר תמיד משמשים רק את העשירים בכל מדינה ותרפות לפעמים יש בהם יותר רעל מריפוי

מעיין51

New member
וואי איזה הגזמה...

כולה אוספים קרשים.. בחיים שלי שמעתי שהזמינו משטרה על י-ל-ד-י-ם- שאספו קרשים אם כבר אז בלילה בגלל שעשושים רעש או משהו כזה.. איכ.. מגעילים או סתם רעים

למעלה