איכס איזה פורום לא חינוכי

De-Panther

New member
איכס איזה פורום לא חינוכי../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הפורום הזה!!
בכל מקרה הנה טופיק שאני מקווה שכולם יוכלו להשתתף בו כי הוא לא יהיה גס כמו הקודם(מה רע בלדחוף דברים לתחת?? הרי כולם מנגבים) בכל מקרה חשבתי על זה ומצאתי שאין אצלי מספיק שעורי חינוך מיני או דברים בנושא היה לנו במשך כל השנה הזו הרצאה אחת במשך שעתיים וזהו ושנה שעברה גם משהו דומה בסגנון וככה גם שנה לפני זה ולפניה ולפניה אבל אף פעם לא היה שעור באופן סדיר וכשאני חושב על זה יכול להיות שגם לא יהיה האם לדעתכם זה בסדר ככה?? איך אצלכם הולכים השעורים האלה אם בכלל??

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

אם אני זוכרת נכון...

בחטיבה ובתיכון לא היו לנו בכלל שיעורי חינוך מיני. בכיתה ו הייתה שיחה אחת עם האחות לכל הכיתה ששם הסבירו על יחסי מין (או שאולי זה בכלל היה שיעור מדעים בנושא רבייה...) ושיחה אחת רק לבנות עם האחות בקשר למחזור החודשי. זה היה מאוד עלוב... באמת חבל שלא משקיעים יותר בשיעורים האלה... זה יכל היה למנוע כל מיני הריונות לא רצויים והידבקות במחלות. כל מה שצריך זו מודעות.

אז ככה:

במשך כל התיכון היתה כל שנה הרצאה על בטיחות והגנה במין. כמו כן בא איזה אחד ניל האריס וסיפר סיפור אישי משעמם. לגבי שיעורי חינוך מיני- המחנכת שלו ב-י' היתה יבשה ואילו בי"א היו לנו כמה שיעורים ממש כיפיים(לדוגמא תחרות של לעשות רשימה של כל הדברים הקשורים למין לפי הא"ב) והמורה ממש לא התביישה אמרה לנו שוזילין זה על הפנים ועדיף איזה קרם(זה נראה שהיא סוחבת אותו כל הזמן) והלבישה קונדום על מלפפון כדי להדגים ועוד כמה דברים נחמדים. המורה ב-י"ב שוב יבשה. אה כן, היתה לנו גם הצגה בנושא השנה(נראה לי "זה רק סקס"), ודבר אחד שאני זוכר משם זה איך הלבישו קונדום למישהו על הראש...

למעלה