איכס איזה שבוע...

H T S

New member
איכס איזה שבוע...

זה התחיל ביום חמישי שעבר שהיה לנו יום נישואין ובעלי על הבוקר אמר לי שהוא לקח DAY OF ואנחנו הולכים להעביר את הבוקר בכיף..מסעדה וכו' היה כיף עד שחזרנו הביתה בעיקבות טלפון מהגננת שהגדולה שלי (3 ש') לא מרגישה טוב, כל השבת היא השתעלה אבל בתור אסמטית אני לא כ"כ מתרגשת, יום שני כבר הזעיקו אותי שהיא עם חום גבוהה ומשם לרופא והגברת הקטנה עם דלקת ראות, כל השבוע אני ישנה איתה במיטה בגלל שאני פוחדת שהיא "תפרכס" מהחום המטורף הזה, וביינתיים אני נדבקתי ממנה ומאתמול אני עם חום וכאבי גרון ואין לי סבלנות לאף אחד. יש דבר אחד טוב בסיפור האומלל הזה והוא שכאשר היינו אצל רופא הילדים נשקלתי ואני שוקלת 61.5 יענו נישאר לי 1.5 ק' לתרום לידה (הקטנה תהיה בת שנה עוד חודש - זוכרות שהקצבתי שנה להוריד הכל - עדיין מקווה שזה יצליח), אה ועוד משהו כשהלכתי ל"סופר פארם" בקניון לקנות אנטיביוטיקה לבת שלי אז כמובן שלא התאפקתי וקניתי לי מכנסיים מידה 40 - יש!

קודם כל בריאות לשתיכן ושנית

כל המשיכי בהרזיה כי את ממש קרובה (גם אני בדרך לשם...)

אוי יקירתי - ../images/Emo39.gif../images/Emo184.gif../images/Emo101.gif

חבל שאת לא גרה קרוב הייתי שולחת לך מרק של סבתא שלי. אני הכנתי אבל הוא גמר לי את הכאב גרון ביום אחד. ולא מתייחסת כרגע למשקל שלך כי הוא בעקבות מחלה ותמיד יורדים כשחולים. בואי נדבר על משקל כשתביאי . אבל כיפק היי למכנסיים החדשים. ותגידי לא דיברנו על מפגש אני ואת?

H T S

New member
בוודאי, לא שכחתי...מתוקתי.

רק נעבור את המחלות האלו.

H T S

New member
בוודאי, לא שכחתי...מתוקתי.

רק נעבור את המחלות האלו. וספרי לי על מרק שמסדר ת'גרון.

למעלה