איכס איכס איכס איכס על אורטל

• פותח הנושא zbi
  • פורסם בתאריך

zbi

New member
איכס איכס איכס איכס על אורטל

היא לא צבועה???? מה קרה קרן טסה ופתאום היא חמודה לאתי ותומכת בה ויושבת עם אתי ודניאל בחצר וחברה שלהן?? בן אדם דוחה והתוכנית הזאת עוד יותר,לא פלא שבנות כמו אורטל וקרן זוכות ומובילות במשחק כמו במציאות רק הנחשים מתקדמים בא לי בזה הרגע להקיא על אורטל יצאה עם תמיר גל,הצטלמה לערוץ שנועד לגרות גברים ,שכבה עם יותר מ100 גברים,התחרמנה עם איתן אבל לתת נשיקה לאורן היא מתביישת?? אין בריאליטי מישהו אמיתי שזכה רק המתמודדים העי מלוכלכים ושחקנים זוכים אני למזלי בתוכנית לא אוהב אף אחת.כולן שם אפסיות ולוזריות אבל אורטל הכי שחקנית תסתכלו עליה ממש התחברה היום לאתי ודהיאל אחרי שחודש צמודה לתחת של קרן ולא שמה על שתיהן גם חצי פס

zbi

New member
עוד משהו

אורן לא יצא עם אישה כמו אורטל מסיבה אחת שבחיים לא יהיה לה אמון מלא בה בגלל העבר הזול שלה.

andy181

New member
אני יודעת שעם דניאל הייתה לה שיחה טובה היום,

בנוגע לקשר בינהן, עם אתי זה באמת קצת מוזר..

zbi

New member
היא מנצלת את דניאל

כל הבנות בוילה מנצלות את הטיפשות של דניאל למה דניאל נבחרה כהכי אמינה כי היא טיפשה שמאמינה לכולם

zbi

New member
היא דיברה עם דניאל כי נח לה

עכשיו כשקרן לא בבית היא צריכה משהי לצידה לא??

zbi

New member
גם על דניאל בא לי להקיא

היא טיפשה הכי טיפשה שיש יותר טיפשה מאלין מהאח הגדול כל היום היא צוחקת כמו בהמה מה יש לצחוק על כל דבר ,שתראה רצינות ובגרות במקום לצחוק כל היום עם הצחוק המטומטם שלה

zbi

New member
ליהי אולי מתמסרת בקלות אבל

היא אדם טוב ובגלל שהיא טיפשה ונגררת היא פיספסה את התוכנית ליהי יא נעל

easternstar

New member
שום דבר ממה שאמרת לא ידוע לנו

שמע, יש פה כמה משפטים שעדיף למחוק את ההודעה. לבקש את שאפולי למחוק? מה זה "שכבה עם יותר מ 100 גברים"? מאין לך? לדעתי כדאי למחוק ולנסח שוב.

zbi

New member
לא התכוונתי 100 במספר

100 כדי לתאר את הכמות הרבה ,היא סיפרה בתעודת זהות

easternstar

New member
עדיף שתנסח את דעתך בצורה אחרת

אני המלצתי למנהלת למחוק. זה גם לטובתך.

zbi

New member
זה חוצפה

יש פה אנשים שמלכלים יותר ממני ולא נמחקים

easternstar

New member
אני לא תמיד קורא. אני לא נמצא

פה על בסיס קבוע בכל שעות היום. אני חושב שאפשר לנסח כל דבר בצורה שונה ממה שניסחת, אבל אין לי בעיה אם המנהלת תחליט להשאיר את ההודעה. אני חושב כך והמחק לא בידי. הייתי דן איתך בתוכן דבריך אם הם היו מנוסחים אחרת.

zbi

New member
אין על מה לדון

אתה בטח מעריץ מעוור של אורטל או דניאל או קרן

easternstar

New member
דווקא לא. אני מאוכזב מכל התוכנית הזו

הליהוק והאופן שבו ההפקה הזיזה שם את העניינים איכזב אותי מאוד.

zbi

New member
אתה רוצה להגיד לי שאתה לא מצביע לאף אחת?

ואין לך משהי שאתה הכי אוהב?

easternstar

New member
בעבר סימסתי כמה פעמים אבל בזמן האחרון

כבר הרבה זמן שאני לא מסמס וגם לא מתכנן לסמס בגמר. בעבר סימסתי כי הרגיז אותי מאוד משהו ורציתי שמישהי תעזוב.

למעלה