איכס!!! לא רוצה!!!!

יובל16

New member
איכס!!! לא רוצה!!!!

להמ זה קורה לי??? לא רק שהיום יום האהבה, אני גם מקבל צו ראשון!!! צו ראשון!!! משמע- צבא!!! צו ראשון! צבא!!! לא רוצה!! זה מתקרב... זה בא... הנה הנה הצבא! למה לי? ולמה עכשיו???? אני לא רוצה! אני לא אוהב צבא! 3 שנים לא להיות כמעט לבד. כל הזמן בחברת אנשים אחרים. כל הזמן... כל הזמן... לא לישון במיטה... או להתקלח... הכל לא שלי... לא רוצה!!! אוף!!! אולי הם ישכחו?!

עד שתתגייס

יהיה שלום ולא יהיה יותר צבא. פרחים בקנה ובנות בצריח (או אולי בנים בקנה?)

אותי הם שכחו

אז אולי הם גם ישכחו אותך חוץ מזה שזה לא כזה נורא (נו טוב זה כן אבל ששש)

yoavon1

New member
מה קרה ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo35.gif מה העניין ../images/Emo35.gif

כולה צבא... מה יש
אפשר לחשוב... אם אתה רוצה תעשה צבא, ואם לא, תמצא דרך לצאת מזה (אל תשאל אותי... אני עשיתי 4 שנים...). אל תעשה מזה מה שזה לא... בכל מקרה - בהצלחה...
יואבון

קבל את זה באהבה

זה הכל תלוי באיך אתה מקבל את זה. אם תקבל את זה באהבה ותפגין רצון, ותחשוב חיובי, הכל יהיה בסדר. זה שאתה גיי לא אומר שאתה לא צריך לשרת את המולדת, ותשאל כאן אנשים שהיו ומשרתים בצבא, שזה לא כזה נורא כמו שאתה חושב, ושיכול להיות שעוד תהנה מזה. ותאמין לי שאפשר להתרגל להכל. ראיתי פה במאמרים או באחת ההודעות הממש ישנות תיאור של איך זה להיות גיי בקרבי, וממה שנכתב שם, מתרגלים מהר מאוד, ואין אם זה בעיה.

יש ספר נהדר בנושא

שאני ממש לא זוכר איך קוראים לו, אבל הוא יצא לפני שנה וחצי וכולל "וידויים" של הומואים ששירתו בקרבי (בים באוויר וביבשה!!). ספר ממש טוב למתגייס הצעיר (חוץ מזה שחלק מהתיאורים קצת מזקיפים, אז בכלל שווה לכולם לקרוא). מישהו זוכר איך קוראים לספר?

taxi555

New member
צבא

זה אבסורד לחשוב שדווקא הצבא הכי עזר לי בחיים כי זה היה המפלט שלי מהרחוב אחרי שעזבתי את הדת אבלללללל עדיין זה היה ביזבוז זמן איכשהו במיוחד שתקעו אותי להיות נהג ועוד על משאית שהייתה יותר מבוגרת ממני מרוב שהיא הייתה ישנה ומבוגרת ממני חייבו אותי להצדיע למשאית לפני כל נסיעה
משה

לירוי25

New member
איזה אישה הסטרית...יאללה, צו ראשון!

תאמין לי שאם אתה ככה הסטרי הצבא רק יעשה לך טוב.

למעלה