איכס

sunshiner

New member
ועכשיו הסבר

קןדם כל- סקנדל ה-02 ולא 2 (דפק גם את ההצבעה שלי בין היתר) סקנדל תקלת הלווין (בכמה מדינות זה היה, השחיתות הזאת?) ובעיקר, לא מפתיע- לא זוכים השירים הטובים אלא המדינות עם הכי הרבה חברים. עלו חרא בשירים בלשון המעטה רק כי הם ממדינות ברה"מ לשעבר או יוגוסלביה לשעבר, ואין חדש תחת השמש. המדינות עם השירים הטובים לא עלו: ישראל, אנדורה, בלגיה, צ'כיה,ובטח יש עוד כמה. גם מונטנגרו המצויינים שזכו בהצבעתי חבל, אני הולך לישון מאוד מאוכזב הלילה. טיפקס- לכם אין מה להתבאס. נתתם הופעה מצוינת ועשיתם מה שיכולתם, והכי חשוב הלכתם עם האמת שלכם. זה שבאירופה הם לא מוכנים לשמוע אותה זה עניין אחר. אתם חוזרים מחר? אם כן באיזה שעה? אני מרגיש צורך לקבל את פניכם בשדה תעופה ולתזמן את זה עם התו השמיני P: מקווה לראות תשובה ושיהיה לכם לילה גרובי. בכבוד אדיר, שיינר.

peremen

New member
אהלן מתן

אנחנו חוזרים רק בלילה שבין ראשון לשני אנחנו ממש לא מבואסים ושלמים עם כל מה שעשינו שבוע הבא כבר יש הופעה ביום הסטודנט בראשל"צ אם אני זוכר נכון

sunshiner

New member
באמת תכננתי לשאול אתכם על זה

ראיתי איזה מודעה על זה בחניה של ביה"ס אבל למחרת היא נעלמה
אפשר תאריך? שעה? (לשדה התעופה לא אגיע, יש לי מחר בשני בבוקר אז אני חושב שאוותר)

הוד11

New member
../images/Emo45.gif

אין הרבה מה להגיד על הבושה של מנהלי האירוויזיון טיפקס עשיתם את המאהה חמישים אחוז העמדתם שיר ענק והייתם גדולים אם הם החליטו להתנהג ככה בעיה שלהם והם הפסידו שיר נהדר בגמר אנחנו הרווחנו שיר ענק והכחה שטיפקס הם דה בסט אני מעניק לכם חבר'ה דוז פואה

למעלה