איכפת לך? התקשר עכשיו!

איכפת לך? התקשר עכשיו!

אכפת לך מקהילת שחקני התפקידם? בוא והרתם למפעלי הקהילה הגדולים!
משחקי האחווה - ´הסאגה´
מתחם שיופעל פסטיבל עכו לתיאטרון אחר
קק"ל 2020 - ארו בסגנון משחק-תפגידים לשכבות הבוגרות בתנועות הנוער
(...איך לא?) ´הדבר-הבא´ - משחק המשחקים התקשר עכשיו - כל השבת! 852359-056 884821-054 (בימים א-ה נא להמנע מהשעות 11:00 עד 21:00) הבע דעתך (דרך הלינק הוסף-תגובה) ניתן גם לשלוח דוא"ל: [email protected]

ללא פאניקה...

זה לא שעולם משחקי התפקידים הלך לקרוס עכשיו - לחלוטין לא. אני פשוט מעוניין להכיר אתכם יותר, לברר מי הם הדמויות האכפתיות, לראות מי מעוניין לתרום לאיזו פעילות, ולסייע בידו לתרום את חלקו ע"י הפנייתו לאדם הנכון. בתודה... אושר. 852359-056 884821-054

להקשר ולהגיד מה?

דעיה? זה די כללי במיוחד שיש כ"כ הרבה דברים מורכבים ועל כל חלק יש דיעה שונה

vergan

New member
אושר בקשר לדוא"ל!

ראני מוכרח לומר לך שלפני שאתה מפעיל את הדוא"ל תשיג אנטי-ווירוס מומלץ לפי דעתי נורטון אנטי-ווירוס ותוכננת fire-wall נגד פורצים כמו כן תעשה סריקה לע המחשב שלך תסרוק כל מייל שאתה מקבל וכו´ וכו´ אתה לא רוצה שהכל יימחק שוב נכון? ואתה יודע שיש אנשים בקהילה שלא הכי אוהבים אותך אולי אחד מהם יישלח ווירוס בדוא"ל יגיד שזה היסטוריית קבוצה או משהו דומה? אנחנו אחרי הכל בני-אדם אל תבטח בנו

ביטחון בבני אדם

באיזה עולם תעדיף לחיות, איזו סביבה תרגיש נוחה יותר, סביבה של חשדנות תמידית, או סביבה בוטחת ומאמינה? חבל שיש מי שמנצל את זה, ושבגלל מעשה קיצוני יחיד סובל כל הכלל, אך אני לא חושב שמדובר במעשה זדון. - - - - - - - - - - - - - - - - - לטעות זה אנושי, להשבר אחרי טעות זה טעות נוספת. גם לתקן זה אנושי.

hsotrt

New member
ולהרתמות עכו...

ישנו צורך צוות תפירה... והיו לי מתנדבים שעדיין לא הגיעו עם דעתם!

the off player

New member
התחלת כבר לתפור???

לאיזה משחק? למתי הוא נקבע? מי עבר על התוכן? מול מי תאמת את המשחק? אתה לא חייב בשום צורה לענות על השאלות אבל הייתי שמח לתשובות,אם תרצה.

התחלנו כבר לתפור?????????

למה לא אמרו לי כלום~! למה אף אחד לא מעדכן את טירוף!!! טירוף משתגעת!!! ARRRRRRRRGH!

vergan

New member
ביטחון בבני אדם RE

אני ל אומר שאני בעד לחיות בחשדות אבל בן-אדם תהיה ריאליסטי תסתכל על המילים והשפה בפורום הזה במיוטחד האלה שמדברים אלייך בזילזול (למשל ההודעה שעומר כתב לך כאן) ותהיה ריאלי

עומר כץ

New member
שאני אבין אותך נכון נימרוד

אתה טוען שאני שלחתי וירוסים לאושר יש לך השגות כל שהן בנוגע להודעות שכתבתי לאושר אני חייב לך משהו ולא סיפרו לי עומר

vergan

New member
חס וחלילה מאשים

אני רק אמרתי שלפי דעתי ההודעה הזאת (ציטוט): "היכול להיות שכשלת האם זה בשל העובדה שדרכך שגויה משהוא או שמא ניסית שוב לקפוץ מעל הפופיק שלא תגיד שלא אמרנו לך רד רד אלינו אושר" היא לא מכובדת ובכלל לא במקום זאת אפילו לא ביקורת בונה הבן-אדם אמר שהוא מצטער וכו´ וכו´ ואתה בכל מקרה בוחר לממרמר לו את החיים עוד יותר?!?!?! אבל לא אמרתי שאתה שלחת שוום ווירוס זה יהיה דיי דפוק גם להאשים אותו בפורום ולהגיד דברים "רעים" עליו ו-ג-ם לשלוח לו ווירוס הרי זה לא מעלה חשד :) לא בן-אדם אני לא מאשים

LeeRoy

New member
תיקון קטן!

עומר כץ הוא לא בן אדם! אל תישאלו אותי מה הוא אבל זה בטוח לא בן אדם!

hsotrt

New member
chil! chil!

המשחק אושר ע"י שמוליק איוב, והוא היה כחלק ממתחם תיאטרון אחר שמתקיים בפסטיבל עכו, אישם בסוכות! ואני בנתיים מגייס אנשים... אז עוד שאלות??

למעלה